In een actieve corona crisis zijn het voor iedereen zware tijden en dit vooral voor de cultuur waar men eerst hard snoeide in subsidie’s en zijn de meesten werkloos omdat er gewoon geen mogelijkheid zijn voor optredens en dat heeft een groter impact. Gelukkig zijn er doorbijters met idealen van we moeten blijven doorgaan voor alles volledig kapot is.

Met de medewerking van het Fakkeltheater, dit alles volgens corona regels, ook dit verdiende een pluim, hebben TAKE TWEE PRODUCTIES het voor elkaar gekregen om de ZWART ZAAL van het Fakkeltheater volledig (corona veilig) vol te krijgen. Dit met hun nieuwe BEN & JERRY SPECIAL, een oprechte show met zang en sketches met veel lach, leut en plezier iets wat we heden echt nodig hebben. Na een zware periode staat Ben Bervoets terug op de planken chapeau hiervoor en wordt hij natuurlijk ondersteund door zijn niet wegdenkende helft Jerry Verhaert. Zij brachten een avond vol grappen en grollen en dat lachen gezond is, dat hebben ze hier goed begrepen. Met een mondmasker is dit soms moeilijk maar dat neem je er zeker heel graag bij. Dat vrouwen ook grappig zijn bewijst Linda Dhaene ze laat je op een hartveroverende manier de tranen over de wangen lopen. En de gastster van de avond was Roy Miner   een Manusje van alles van knal gekke sketches tot Crooner zanger. En dat hij zingen kan heeft hij bewezen het duurt niet lang om iedereen in de zaal mee te krijgen. Ben & Jerry special was vooral een knotsgekke show die je twee uur later nog steeds doet glimlachen.

 

Binnenkort krijgen we weer een productie voorgesteld in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater van Take twee Producties. Ambetante Tantes, auteur Ben Bervoets. In de cast vindt men Vincent De Conink, Ron Boeuvelert, Frieda Sijsmans, Marleen Korthoudt, Linda Swinnen en Ben Bervoets. Dit kan je binnenkort ook bij Cartoon Productions volgen. Hou zeker de periode van 7/11/2020 tot 22/11/2020 in het oog voor AMBETANTE TANTES.

 

U kan al tickets aankopen op 070/246.036 en op http://www.fakkeltheater

Help de mensen met hun ideaal voor cultuur er doorkomen in deze moeilijke tijden, en als dat kunt door te lachen, wel dat is dan toch gezond.