Wat hebben soep, mayonaise, puree en slagroom met elkaar gemeen? Je kan ze in een handomdraai maken met de staafmixer XXL van Fritel! Zo komt deze variant met complete set inclusief twee kloppers en chopper. En met een 25 cm lange staaf, zodat je ook in hoge potten en pannen kan mixen. Daarnaast is de speciaal gevormde voet bijvoorbeeld ideaal voor mayonaise. Kortom: multifunctioneel, handig en stijlvol. Een must have in je keuken!

Handige gadgets en extra lange mengstaaf
Het Belgische merk Fritel komt met een nieuwtje op de proppen dat niet mag ontbreken op je aanrecht. De staafmixer XXL is de garantie voor een perfect gemixte soep, saus of puree. En maakt komaf met heel wat keukenfrustraties dankzij de 25 cm lange mixstaaf. Zo kan je hem ook perfect gebruiken in grote potten of pannen en het klungelen achterwege laten. En met de zes mesjes valt de kracht en efficiëntie van het toestel niet te onderschatten.
Daarnaast is de staafmixer XXL multifunctioneel. De speciaal gevormde voet van de staafmixer is bijvoorbeeld ideaal om zelf verse mayonaise te maken. Maar je krijgt daarbovenop ook twee kloppers in plaats van één. Zo maak je in een mum van tijd slagroom. Of wat dacht je van de handige chopper om fijn te hakken? Ook de mayonaisebeker / mengbeker van 1 liter is inbegrepen. Han-dig! Pesto, puree, soepen, mayonaise, slagroom … Het is allemaal mogelijk.
Verder haal je met de staafmixer XXL van Fritel een mooi model in huis dat fijn in de hand ligt. En, niet onbelangrijk: hij is vaatwasserbestendig.

Prijs: 69,99 euro

Foto’s: Remy Communication