Vlakbij de Antwerpse kathedraal vind je sinds 1986 de beste tapabar van Antwerpen. De TapaBar begon als eerste met het introduceren van de Spaanse hapjes (tapas) in Antwerpen, en staat nu nog steeds bekend als de eerste echte tapabar van ‘t stad.
WAT MAAKT DE TAPABAR ZO SPECIAAL?
De specialiteiten zijn klassiekers als huisgemaakte sangria en paella, maar ook de tapatafels met een mengeling van Spaanse lekkernijen zijn zeer populair.
Ook de zeer uitgebreide Spaanse wijnkaart waar ze continu in proberen te innoveren om u prijs/kwaliteit de beste wijnen uit Spanje aan te bieden.
De zeer uitgebreide bar waar ze enkel met verse producten en huisgemaakte siropen en infusies u elke week opnieuw eigen creaties aanbieden. Al hun Cocktails worden gemaakt met de beste spirits op de markt en gecreëerd door een professioneel mixology team.

Al sinds 1986 is Tapabar een authentiek Spaans taparestaurant in het hartje van Antwerpen, waar je eerlijk eten tegen zeer eerlijke prijzen kan vinden. In de keuken draait alles om het product, smaak en kwaliteit.
DE TAPABAR IS OOK UW SPECIALIST IN SPAANSE WIJNEN
Zij zijn ook gespecialiseerd in Spaanse wijnen, met ongeveer een 80 verschillende referenties uit bijna alle streken in Spanje, waarvan ze er een 20-tal per glas aanbieden.
Daarnaast bieden zij u ook leuke cocktails aan, waaronder natuurlijk de classics, maar met vooral hun eigen creaties en twists (met elk weekend een nieuwe suggestie).
IEDEREEN IS WELKOM!
Tapabar biedt voor ieder wat wils. Ben je een wijnliefhebber, een cocktailfreak of heb je gewoon zin in een goede maaltijd in een gezellige, warme omgeving? Dan verwelkomen zij je met veel plezier!

Ontdek alvast hun menu en laat je verleiden.

Tapabar
Pelgrimstraat 21
2000 Antwerpen

Tel. 03 / 234 01 22
info@tapabar.be
www.tapabar.be

Foto’s: Ruddy Berghmans