Hoe breng je de overdonderende belevenis van een Rammstein-concert op het scherm? De beroemde Zweedse regisseur Jonas Åkerlund ging de uitaanging aan. In ‘Rammstein: Paris’ neemt hij je mee naar hun memorabele concert uit 2012 in de prestigieuze concertzaal Bercy.
Maak je klaar voor een concertfilm zoals je er nog nooit één zag. Een ervaring die de live-beleving evenaart en zelfs bijna overtreft!
Rammstein bracht live rockmuziek naar nieuwe hoogten, zowel op vlak van concept als wat de uitvoering betreft. Een concert van Rammstein is een belevenis die letterlijk al je zintuigen prikkelt. Dat gevoel van opwinding vastleggen op film is dan ook een zo goed als onmogelijke taak.
Toch ging regisseur Jonas Åkerlund de uitdaging aan en met RAMMSTEIN: PARIS brengt hij een uitzonderlijke concertfilm die het live-gevoel het best benadert. Zijn creatieve weergave van de splinternieuwe podiumproductie die de groep in maart 2012 in de Parijse concertzaal Bercy bracht, tilt deze kunstvorm naar ongekende hoogten.
De snelle en state-of-the-art montage van de concertfilm is een feest voor het oog, een ode aan alles waar Rammstein live voor staat. Je beleeft het concert anders en soms zelfs beter dan dat je live tussen het publiek zou staan.

Duur: 98 minuten

Release: 23 maart

www.kinepolis.be