Casa Astrid, de Belgisch-Italiaanse extra vierge olijfolie, blikt na het rampjaar 2019 terug op een prima oogst. Een hele opsteker voor initiatiefnemer Jean-Luc Decroo (Gent) die in alle doffe ellende rond het coronavirus toch weer een beetje het licht ziet. Dat fijne gevoel wil hij vanuit zijn olijfgaarden op de heuvelflanken in Assisi naar de Vlaamse huiskamers brengen. Speciaal richting eindejaar lanceert Casa Astrid vandaag naast de vele smaken in olijfolie én de Eco Box met duurzaam navulpak ook een gloednieuwe Aqua del Subasio Mist Diffuser. “Met ‘one touch’ hangt de geur van onze olijfgaard in heel je huis.”

Acqua del Subasio One Touch Mist Diffuser

Deze kleine diffuser zorgt voor een zeer efficiënte verspreiding van verschillende authentieke geuren; van ‘Zomerdauw’, ‘Gemaaid Gras’, ‘Na de Regen’ tot de ‘Herfstbries’. Een flesje van 20ml is goed voor 33 uur geurplezier. Dit komt in een tof geschenkpakket. Ook individuele refills en sprays zijn mogelijk. In geen tijd hangt zo de geur van de Italiaanse olijfroots van Casa Astrid in huis. 
Acqua del Subasio Mist Diffuser + 4 designer parfums (20ml): €99
Acqua del Subasio Set 5 designer parfums (20 ml): €39
Acqua del Subasio designer parfum (20 ml): €8,5
Acqua del Subasio Spray (500ml): €35

Eco Box

Wat zit er in de box: een inox fles Casa Astrid premium oliefolie van 500ml, een refill van 500ml, een handige schenkteut en dit alles verpakt in gerecycleerde honinggraad geschenkverpakking. Prijs: €40.
 
Adopt a tree

Word adoptieouder en krijg drie jaar lang premium olijfolie van Casa Astrid thuis gestuurd. Sta gedurende de hele adoptieperiode in contact met de  boom via WhatsApp. Voor elke geadopteerde boom plant Casa Astrid een nieuw jong boompje voor de volgende generatie. Prijs: €210.

Info: www.casa-astrid.com

Foto’s: www.buzz-agency.be