Zaterdag 10 februari ging in een tot de nok gevulde Capitole in Gent de nieuwe versie van de sprookjesmusical “De 3 Biggetjes”  in première. Het werd een kleurrijke voorstelling vol humor, spanning, en een vleugje romantiek. Marthe, Hanne en Julia stralen als de dappere biggetjes Knirri, Knarri, en Knorri en maken met deze voorstelling een gesmaakt musicaldebuut. Marie Verhulst schittert als konijn Pluisje naast alle andere kleurrijke dieren in het grote beestenbos. En ook de drie ondeugende wolven Willy, Waldo, en Wuppert, vertolkt door Michiel De Meyer, Gio Kemper, en Louis Thyssen, kregen het publiek direct op hun hand. De 3 Biggetjes is te zien in de grootste theaters van Vlaanderen én Nederland. Momenteel zijn er al meer dan 160.000 tickets de deur uit en zijn er al heel wat voorstellingen uitverkocht.

Marthe“We hebben er hard voor gerepeteerd, en ik ben dan ook zo blij dat we vandaag onze première konden spelen. Van de muziek van “De 3 Biggetjes” word je opslag goed gezind!” 

Hanne“Het is onze eerste musical en wat voor één! Ik ben zo blij dat we samen met deze fantastische cast deze magische voorstelling opnieuw tot leven mogen brengen.” 

Julia“Ik ben al maanden aan het aftellen naar deze dag! In een musical spelen is echt iets wat al heel lang op mijn bucketlist stond. Ik kan wel zeggen dat vandaag een droom in vervulling is gegaan!”

Traditie
Studio 100 heeft een rijke traditie van betoverende familiemusicals, met grote successen zoals Sneeuwwitje, Pinokkio, Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, Robin Hood en Alice in Wonderland. In deze nieuwe uitvoering van De 3 Biggetjes kunnen zowel de trouwe fans van het eerste uur als de nieuwe generatie musicalliefhebbers zich verwachten aan een overaan nostalgische momenten. Het mooie verhaal, de iconische kostuums en de kleurrijke decors weten iedereen te betoveren.

Cast                                                                                                                                      

Knirri               Marthe De Pillecyn
Knarri              Hanne Verbruggen
Knorri              Julia Boschman
Willy                Michiel De Meyer
Waldo              Gio Kemper
Wuppert          Louis Thyssen
Vader Wolf      Peter Thyssen
Mama Big        Nurlalia Karim
Pluisje             Marie Verhulst
Vos Loewie      Walter Baele

VANAF NU TE ZIEN IN
Stadsschouwburg Antwerpen – Capitole Gent
Trixxo Theater Hasselt – Concertgebouw Brugge

de3biggetjes.live

Foto: Studio 100