Ook deze winter is DUBIEUS DESIGN de gezelligste beurs voor vintage design in Antwerpen. Je spot hier de mooiste meubels en de bekendste collector’s items van de jaren 50 tot nu. Alleen al kijken is de moeite waard, maar ongetwijfeld zal je het voelen kriebelen om deze spullen op de kop tikken.
FREAK
Op zoek naar een luster uit de jaren 50 of een leuk boekenrek? Of hou je meer van de klassiekers, zoals een schommelstoel van Eames of een Bertoia wire chair? Je hoeft geen freak van vintagedesign te zijn om verleid te worden door grappige of stijlvolle vintage uit de jaren 50, 60, 70 …
ZAKJE VOL DUITEN
Met een beetje geluk en een zakje vol duiten vind je hier je gading. Op DUBIEUS DESIGN bieden immers handelaars uit alle windstreken vintage design aan tegen correcte prijzen. Je loopt er jouw droomobject tegen het lijf op de 400m² vintage heaven!winkelhaak-tekst
KWALITEIT
Dubieus Design is een kleine, intieme markt die inzet op sfeer en gezelligheid, maar vooral op een kwalitatief aanbod. De standhouders brengen allemaal een aantal topstuks mee. Zowel particulieren, verzamelaars, onlineshops als handelaars verkopen authentieke (serie)producten aan het grote publiek.
Programma Dubieus Design 2017:

LATE NIGHT VINTAGE
Op vrijdag 27 januari 2017 van 18.00 tot 22.00 uur bieden we je in onze vintagelounge graag een glaasje bubbels aan terwijl je rondkijkt en geniet van een sfeervol avondje uit. Deze exclusieve voorverkoop wordt zoals vanouds opgeluisterd met muziek van Radio Centraal.
Inkom: 5 euro
Hou de Facebookpagina in het oog voor gratis kaartjes!

PUBLIEKSVERKOOP
Op zaterdag 28 januari is de feitelijke verkoopmarkt van 10.00 tot 18.00 uur.
Gratis inkom.
Lange Winkelhaakstraat 26 – B-2060 Antwerpen, tel + 32 3 727 10 30 fax +32 3 727 10 31,
mail: info@winkelhaak.be, site: www.winkelhaak.be