Royal Antwerp FC is een club met een hart. Daarom besloot de Great Old om dit seizoen ZNA Kinderziekenhuis Koningin Paola  te steunen. Het kinderziekenhuis doet al jaar en dag geweldig werk met het verzorgen van zieke kinderen uit Antwerpen en omgeving, en daarin wil de Ploeg van ‘t Stad graag een rol spelen.
De Liefdevolle Kleuren zullen het ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis steunen op verschillende manieren:

– Om te beginnen zal 10% van de omzet van de stockverkoop in de Fan Shop(nog tot 14 augustus) geschonken worden aan het kinderziekenhuis.

– Daarnaast zal het Kinderziekenhuis pronken op de wedstrijdshirts van RAFC tijdens de komende wedstrijden. Later zullen deze unieke shirts geveild worden ten voordele van het Kinderziekenhuis.

– Na afloop van de wedstrijdshirt-actie wordt bovendien nog een steunactie opgezet die het hele seizoen 2017-2018 zal lopen. Daarover later meer!
De club en haar community-werking engageert zich vanaf heden volop om ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis te steunen in haar werking, en een verschil te maken voor zieke kinderen. Deze vrijdag zien onze fans al de eerste resultaten. Hou de wedstrijdshirts zeker in de gaten!
Wat is ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis?
ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis is een hooggespecialiseerd kinderziekenhuis binnen de provincie Antwerpen, vlak bij ZNA Middelheim gelegen.
De meeste raadplegingen voor kinderen vinden plaats in de uitgebreide polikliniek.
Daarnaast biedt het kinderziekenhuis van ZNA nog vele andere faciliteiten: een dagziekenhuis op kindermaat waar kinderen worden verzorgd die enkele uren of een hele dag een onderzoek of een behandeling moeten ondergaan; een pediatrische intensieve afdeling waar kinderen tot 15 jaar worden opgenomen die zo ziek zijn dat ze extra zorg en permanente bewaking nodig hebben en zelfs een kinderspoed waar kinderen met een dringend medisch probleem 24 uur per dag, 7 dagen op 7 terecht kunnen.
Het Koningin Paola Kinderziekenhuis in cijfers:
– 40.000 raadplegingen
– ​5.000 opnames in dagziekenhuis
– 900 opnames (meerdaags)