Sinjor Circo brengt internationaal straattheater naar Antwerpse pleintjes. Doe mee aan onze wedstrijd en geniet drie zondagen van juni mee vanop de eerste rij, met gratis drankjes!
Sinjor Circo brengt verwondering naar Antwerpse pleintjes. Ontdek op drie zondagen van juni internationaal straattheater op onverwachte plaatsen. Het reizend spektakel van Madam Circo brengt vanaf 9 juni elk weekend andere artiesten, installaties en voorstellingen.
Kom langs én blijf hangen! Sinjor Circo is je ideale remedie tegen de ‘weekend blues’. Vanaf 13 uur opent het gezellige terras van Madam Circo en weerklinken de eerste plaatjes. De ideale start van een zomerse zondag.
Ontdek alvast wat het reizend spektakel van Madam Circo elke editie in petto heeft. 
Je vindt het straattheater op het Falconplein in Antwerpen (9 juni), aan de NOVA op het Kiel (16 juni), en de Venezuelastraat op Luchtbal (23 juni).

Met je A-kaart
Wil je als VIP-gast mee op tournee met Madam Circo? Doe dan mee aan onze wedstrijd. De winnaars worden elke zondag verwend met twee drankjes.
Zoek het antwoord op de wedstrijdvraag: Sensatie op grote hoogte op zondag 23 juni in Luchtbal. Daar zal koorddanser Lyapunov op een touw tussen de blokken in de Venezuelastraat lopen. Op welke hoogte doet hij dit?
Vul het antwoord in op het wedstrijdformulier.
Je kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
Deze wedstrijd loopt tot en met dinsdag 4 juni 2019.
De winnaars worden op woensdag 5 juni per e-mail op de hoogte gebracht.

Foto: www.antwerpen.be