Een spannende psychologische roman over vriendschap, jaloezie en wraak. Voor young adults.

Donna en Sem zijn al jaren beste vrienden en kennen elkaar als geen ander. Maar wanneer Donna in hetzelfde huis als Sem op kamers gaat wonen, ontstaan er scheurtjes in hun hechte vriendschapsband. Als er dan ook nog sprake is van een nieuwe liefde, wordt hun vriendschap tot het uiterste getest. Geheimzinnige incidenten zetten hun toch al gespannen relatie op scherp. Met dramatische gevolgen.

Susanne Koster schrijft realistische jeugd- en Young Adult romans, daarnaast heeft ze ook een aantal populaire psychologische thrillers op haar naam staan. Het bespreekbaar maken van vaak lastige onderwerpen loopt als een rode draad door het werk van Susanne Koster. Van haar psychologische roman “Lege kamers” is een prachtige boektrailer gemaakt. 

Susanne geeft niet alleen lezingen, maar ook workshops waarbij de onderwerpen uit haar verhalen (o.a. kindermishandeling, verkeerde vrienden, jaloezie, psychische problemen) centraal kunnen staan en waarbij interactie met de toehoorders voor een extra verdiepingsslag kan zorgen.

http://www.susanne-koster.nl/

Hardcover; 259 pagina’s.

Auteur: Susanne Koster
Titel: Alles voor jou
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 978 90 448 3968 5
Thema: vriendschap; young adult
Prijs: € 18,95