“ASPE – MOORD IN DE STUDIO”, maandag 15 april vond de allereerste lezing plaats van het interactieve theaterstuk waarbij acteurs en regisseur voor het eerst samenkwamen rond het veelbelovende script. De sfeer was bijzonder aangenaam voor Herbert Flack, Bert Verbeke, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Gert Winckelmans en Manou Kersting. Regisseur Jaak Lema ving de lezing aan met de aankondiging van een castingwijziging. Wegens medische redenen moet Katrien De Becker helaas forfait geven voor deze productie. Haar rol wordt overgenomen door actrice Patricia Goemaere. Frans Maes moest ook forfait geven voor deze repetitiedag, maar zal spoedig het team terug vervolledigen. ASPE – MOORD IN DE STUDIO is vanaf 17 mei te bewonderen in Play Zuid te Antwerpen.

BACKSTAGE PRODUCTIES maakt iedereen, zowel cast als publiek gelukkige met een blijde aankondiging van de verlenging met TWEE EXTRA VOORSTELLINGEN..

 Jaren wordt ASPE gevolgd wekelijks op de beeldbuis, waar meer dan een miljoen kijkers in spanning, gekluisterd naar keken. Nu na een tijdje van het scherm verdwenen te zijn, kijken alle aanhangers en nog vele andere fans van deze reeks duidelijk reikhalzend uit naar dit nieuwe ASPE die zijn comeback zal maken met natuurlijk Herbert Flack als inspecteur Van In en met een indrukwekkende cast, waar u al kennis kan maken in onze voorstellingsfilm. Het is als zo ingeslagen dat bij de eerste aankondigingen, dat bij de start van de repetities al twee extra voorstellingen zijn aangekondigd op 15 juni om 15 uur en om 16 juni om 19 uur. . De voorstellingen van “ASPEMOORD IN DE STUDIO” beloven dan ook een unieke en meeslepende theaterervaring te worden voor het publiek, dat nu hun enige, de beste super inspecteur  Van In ongelooflijk gespeeld door Herbert Flack in deze iconische rol  life kan meemaken, omringd door een prachtcast.

EEN INNOVATIEF THEATERCONCEPT VERDIENT EEN NIEUWE LOCATIE DIE MAXIMAAL GEÏNTEGREERD WORDT IN DE VERHAALLIJN : PLAY ZUID

Om het interactieve concept kracht bij te zetten zal ASPEMOORD IN DE STUDIO zich afspelen in een echte tv-studio bij Play Zuid in Antwerpen. Het perfecte decor om cast en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en vooral zodat iedereen die een voet binnen zet reeds vanaf de foyer ten volle geniet en mag rekenen op een complete beleving.

 

INTERACTIEF: ASPE – MOORD IN DE STUDIO

Net voor de opnames van een populaire tv-show, waarin de inmiddels gepensioneerde hoofdinspecteur Van In centrale gast is, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang hebben bij de dood van de regisseur.  Lukt het De Swaef deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin zich niet met de moordzaak te bemoeien?… Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren.

Vanaf 17 mei tot 16 juni 2024

NIEUWE LOCATIE
Om het interactieve concept kracht bij te zetten zal ‘Aspe – Moord in de studio’ zich afspelen in een echte tv studio bij Play Zuid in Antwerpen. Het perfecte decor om cast en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en iedereen ten volle te laten genieten van de full theater-experience.

Voorstellingen lopen vanaf 17 mei tot en met 16 juni 2024, Play Zuid – Antwerpen.

De ticketverkoop verloopt via:Ticketbalie – info@ticketbalie.be – 070 691 002 (max. €0,30/min.)

Telefonisch van dinsdag tot vrijdag tussen 10u00 – 12u30 en 14u00 – 17u00.

Telefonisch niet bereikbaar op maandag, feestdagen en in het weekend.

https://www.backstage-producties.be

Vlaamsekaai 81/83, 2000 Antwerpen