Aan mijn lieve…… ” is een verrassend knap boek geworden van Emily Truko, ze startte op vijftienjarige leeftijd met een boekenblog onder de naam Emily’s Bookshelf. Dear My Blank is ontstaan uit Emily’s persoonlijke brieven die ze nooit wilde versturen en dit is inmiddels uitgegroeid tot een internet sensatie. “Aan mijn lieve…..” is een mooi ogend boek, onderverdeeld in acht delen me brieven die niemand onberoerd zal laten.

 

Nanda Broekhuizen tekent al heel haar leven ze studeerde een poosje in Malmö en hier begon ze haar leven dagelijks te documenteren in klein tekeningetjes, dagboeken en foto’s. Ze tekent onder de naam Sunflower Sunshine ze maakt prints, uitnodigingen en kaarten.

De mooiste, ingrijpendste, grappigste of liefste brieven van de Tumblr zijn samen met een heleboel nieuwe brieven gebundeld in Aan mijn lieve. Het boek is verdeeld in ‘Lieve ik’, ‘Lieve wereld’, ‘Liefde’, ‘Vrienden’, ‘Familie’, ‘Liefdesverdriet’, ‘Onbeantwoorde liefde’, ‘Bedrog’, ‘Verlies’ en ‘Dankjewel’. Ze geven een inkijkje in de diepste geheimen, liefdesverdriet, blijdschap en het leed van anonieme inzenders.

  • Heb jij ooit je vroegere zelf willen waarschuwen?
  • Heb jij ooit een ex willen vertellen dat je nog steeds van haar houdt?
  • Heb jij je ooit afgevraagd waarom je beste vriendin niet meer met je praat?
  • Ben jij ooit boos op iemand geweest, maar heb je nooit echt uitgelegd waarom?

Je bent niet de enige. Wereldwijd zijn er duizenden mensen met dezelfde gevoelens die deze verwerkten in brieven. Brieven die vervolgens nooit verzonden werden, maar nog altijd liggen te wachten.

AAN MIJN LIEVE is gebaseerd op een verslavende Tumblr-pagina waarop duizenden onbekenden hun nooit eerder verzonden brieven delen. De verzameling geeft een inkijkje in de diepste geheimen, het liefdesverdriet, de blijdschap en het leed van anonieme inzenders. Door de rauwe emoties en eerlijkheid raken de brieven je recht in je hart.

Dit boek is een verzameling van de mooiste inzendingen, aangevuld met nieuwe geheimen en hartenkreten.

Auteur: Emely Truko

Geïllustreerd: Sunflower Sunshine

ISBN: 9789 463 4910 13

Prijs: 15€

Uitgeverij: Blossom Books