Na het succes van ‘Doornroosje’ brengt Deep Bridge in de paasvakantie een nieuwe sprookjesmusical naar Antwerpen, Gent & Hasselt. Bezoekers mogen zich verwachten aan een totaalbeleving voor, tijdens én na de show.

‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk.

De hoofdrol in deze Deep Bridge productie is weggelegd voor Helle Vanderheyden. En ze is in goed gezelschap! Thomas Van Goethem zal opnieuw de prins spelen en de koningin wordt vertolkt door Wanda Joosten. Nicoline Hummel wordt de Goede Fee en net zoals vorig jaar in Doornroosje, kunnen ook Titus & Fien niet ontbreken. Die worden opnieuw gespeeld door Laurenz Hoorelbeke & Jasmine Jaspers. 

In een land hier ver vandaan woont een mooi en lief meisje, Assepoester. Maar Assepoester is niet gelukkig. Ze wordt door haar stiefmoeder verplicht om hele dagen te wassen, poetsen, strijken en koken. Tot de koning op een dag een groot bal organiseert voor alle meisjes in het land om op zoek te gaan naar een bruid voor de prins. De stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan, maar daar steekt de goede fee een stokje voor.

Zij tovert Assepoester om met een prachtige jurk, glazen muiltjes én een grote koets. Assepoester vertrekt stiekem naar het bal om het hart van de prins te veroveren. Maar ze heeft weinig tijd, want de betovering wordt om klokslag twaalf uur verbroken.

Tickets: 7 april tot 28 april 2019: Antwerpen, Gent en Hasselt

kalender