Van vrijdag 8 tot en met zondag 17 maart kan u tijdens de Chocolate Week voordelig chocolade, koffie, ijs of ander lekkers smullen bij meer dan 20 chocolatiers. Of laat u onderdompelen in de rijke Antwerpse chocoladegeschiedenis op de Expo Martougin.
Zo werkt het
De Chocolate Week is een proeverroute voor iedereen die chocolade lust. Om deel te nemen hebt u de Chocolate Pass nodig. Daarvoor betaalt u 10 euro. Elke pas bevat 10 bonnen die u kan inwisselen bij de deelnemende handelszaken. U kan ze verkrijgen bij alle deelnemende zaken en de bezoekerscentra van Visit Antwerpen aan de Grote Markt en in het Centraal Station. 
Ontdek de deelnemende chocolatiers.
Expo over chocolade
Bij de Chocolate Pass ontvangt u ook een inkomkaart voor de Expo Martougin over de voormalige Antwerpse chocoladefabriek Martougin. Alfred Martougin was een belangrijke industrieel in Antwerpen. Hij startte zijn chocoladefabriek in 1902. Die verhuisde 4 jaar later naar de Schapenstraat in Borgerhout. Tot in de jaren 60 werd daar nog chocolade gemaakt. Martougins chocolade sloeg aan, hij leverde kwaliteit en dat proefden de mensen.
Meer info
Chocolate Week
van vrijdag 8 tot en met zondag 17 maart
Expo Martougin
Lange Gasthuisstraat 39, Antwerpen
van vrijdag 1 februari tot en met zondag 17 maart
van woensdag tot en met zondag van 13 tot 17 uur
5 / 7 euro
Lees alles over de Chocolate Week op de website van Antwerpen Koekenstad

Foto: www.antwerpen.be