Minikoekjes met matcha thee en een frisse citroentoets. Koekjes met theesmaak?! Jazeker. Misschien geen alledaagse combinatie, maar wel verrassend lekker! Matcha thee is een trendy product dat steeds meer gebruikt wordt als ingrediënt, zoals in deze koekjes. Het heeft zijn populariteit te danken aan de veelzijdige gezondheidsvoordelen. Dankzij Hygiena kan je deze heerlijke tussendoortjes terugvinden in jouw lokale biowinkel.

Rijk aan antioxidanten
Deze Bisson-koekjes zijn ideaal als gezond tussendoortje. Klein van formaat, maar met maximaal genot. Opvallend: de bijzondere combinatie van matcha thee met koekjes. Matcha is een Japanse groene thee die boordevol antioxidanten zit. Deze minikoekjes zijn een bron van vezels en ijzer en rijk aan vitamine E. 

Op elk moment van de dag
De minikoekjes van Bisson, die bovendien ook verkrijgbaar zijn in de smaken melkchocolade en pure chocolade, zijn een volkomen nieuw product waar de hele familie van kan meegenieten, op eender welk moment. Door ze te verpakken in versheidszakjes zijn de koekjes ook heel gemakkelijk om te vervoeren. Ook zijn deze verkozen tot één van de beste bioproducten van 2019.

Aanbevolen consumentenprijs: € 3,65.

Foto: Remy Communication