Koken met Fritel is simpel. Zeker met de nieuwe SnackTastic® 5804 met elektronische bediening. De acht voorgeprogrammeerde functies van deze digitale variant maken van bakken en koken een fluitje van een cent. Van frietjes over kip tot vis: klaar met een druk op de knop. En dankzij de Hot Air Technologie bovendien met 80 % minder vet. Zo kan je ook guiltfree genieten van aperitiefhapjes, frietjes, bitterballen en vleeskroketten. Of kies je voor gegrilde groentjes en andere gezonde gerechten? Het kan allemaal. Dit hoogtechnologisch pareltje wordt onmisbaar in jouw keuken.
Nieuw aan de SnackTastic® 5804? De handige elektronische bediening. Met z’n acht voorgeprogrammeerde functies bak jij verse frietjes, diepvriesfrietjes, kip, snacks, diepvriessnacks, cupcakes, steak en vis met een druk op de knop. Ook leuk en bovendien uniek: je kan al deze functies personaliseren! Je kan per gerecht instellen na hoeveel minuten en op welke temperatuur het voor jou perfect gegaard is. Han-dig!
Met daarnaast ook drie unieke functietoetsen: opwarmen, warmhouden en ontdooien, wordt elke maaltijd een succes. Opwarmen is ideaal wanneer je niet allemaal samen aan tafel gaat en zoonlief na zijn training bijvoorbeeld nog snel een hapje wil eten. Ook warmhouden komt goed van pas wanneer niet iedereen meteen komt opdagen wanneer je enthousiast “komen eten” roept. Bovendien ziet de Fritel SnackTastic® 5804 er nog eens goed uit door zijn modern design en Soft Touch Leder Look aan de zijkanten. Dat verdient een vaste plek op je aanrecht!
Bovendien hoef je geen vetstof te gebruiken waardoor je gerechten maar liefst 80 % minder vet bevatten en dus gezonder zijn. Met een lade waar eten voor twee tot vijf personen in past, kan bovendien het hele gezin genieten van de maaltijd. Ook leuk wanneer je je gasten uitnodigt voor een zomerse picknick!
Daarnaast is het toestel extra veilig door zijn Auto Shut Off en eenvoudig in onderhoud aangezien zowel de lade als de korf vaatwasbestendig zijn. Ook leuk zijn de handige accessoires: grillpan, bakvorm en grillrooster. Hiermee worden de mogelijkheden eindeloos. Op naar een snacktastisch leven!
Prijs: € 179,99
Vanaf eind augustus verkrijgbaar.
Foto: Primetime Communication.