Extra gezellig en sfeervol shoppen was het tijdens de eindejaarsperiode met mooi beschilderde etalageruiten. Winter Windows was een geslaagd initiatief, ook de deelnemende handelaars waren enthousiast over het resultaat. Eva Mouton en enkele lokale kunstenaars toverden hier in totaal 33 etalages van winkels of horecazaken om tot een echt kunstwerk. Aan deze mooie schilderingen werd ook een zoekwedstrijd gekoppeld, waarin de deelnemers op zoek moesten naar ‘Rudy het rendier’. In 9 etalages werd Rudy vergezeld van een letter, door alle letters in de juiste volgorde te plaatsen, kon je het woord ‘winterjas’ maken. Alle deelnemers die het woord het juist hadden, kregen bij inlevering van het antwoordformulier bij Visit Lier als beloning een Lierse kerstkaart ontworpen door Eva Mouton.

Daarnaast maakten alle deelnemers kans op 19 prijzen(paketten) van Lierse handelaars: Optiek Baeten, Superette Ninette, Druantia, Harvey & Hayes, Koffie en meer, Audrey in the city, Nathalie Vleeschouwer – Fragile, BNP Paribas Fortis, De Boekanier, Nauwelaerts opticien, Scoubidou, Belle Mamzelle, Fra Bartolo, Dienen G.C.V, Van Ouytsel koffiebranderij, Oxfam wereldwinkel en Atmosfaere.
92 deelnemers waagden zich aan de zoektocht; uit alle juiste antwoorden werden de winnaars geloot. Vandaag reikte burgemeester Frank Boogaerts de prijzen van deze wedstrijd uit.

Foto: Stad Lier