Una Casa Cascata is een objecttheatervoorstelling die voor zowel kleine als grote mensen heel wat te bieden heeft. Op een laag zand wordt een dorpje gebouwd. In deze mini-wereld leven kartonnen mini-mensen die in mini-huisjes wonen. Alle gebeurtenissen op het stukje zand worden nauwlettend gefilmd en geprojecteerd. Zo ontstaan er verschillende werelden, groot en klein.
Wanneer het Groene Meisje en de Oude Man elkaar in één van deze werelden onder het maanlicht ontmoeten, vertrekken ze samen op speurtocht. Onderweg passeren ze Stonehenge, zien ze dinosaurussen in een prehistorische jungle en reizen ze langs planeten en weer terug: tijd heeft geen vat op de deze beeldende voorstelling. Hun onbeslist avontuur leidt tot grappige en ontroerende taferelen.
Omdat de voorstelling uit enkel beelden en geluiden bestaat, werken we de taalbarrière weg. Bovendien focussen we op het universeel-menselijke. Daarom is deze voorstelling geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, Nederlandstaligen als anderstalige nieuwkomers.

Hanne Holvoet – scénografie
Joris de Froidmont – film
Laure-Anne Iserief – spel
Bianca Zueneli – spel
Jempie Vermeulen – spel en muziek
Samuel Baidoo – spel en regie
Anne Simonne Brijs – productie
Schippers – artistieke coaching
Caroline Mathieu – theatertechnische coaching
Mathias Theisen – fotograaf
Gesubsidieerd door Fameus
www.hanafubuki.be

vvk: 10 euro
kassa: 12 euro
vt-statuut: 2 euro
65+: 8 euro
student: 8 euro
Kinderen tot 12 jaar: 8 euro
ccBe
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem