De herinrichtingswerken in de rechterremise, het bijgebouw van kasteel Bouckenborgh in Merksem, zijn afgerond in Jongerencentrum Bouckenborgh, Bouckenborghpark, Bredabaan 559, Merksem(dat zich bevindt in de linkerremise).
Dankzij de herinrichting is de infrastructuur van de rechterremise gemoderniseerd. Naast de nodige elektriciteitswerken werd er in een nieuwe kitchenette, nieuwe bergingen en nieuwe verlichting voorzien. Verder werden ook een inbraakbeveiliging en toegangscontrole geïnstalleerd. Voor de herinrichting waren geen bouwkundige ingrepen vereist. Het district investeerde 100.156 euro.
Met de herinrichting van de rechterremise tot 4 polyvalente ruimtes komt het district tegemoet aan de vraag van Merksemse jeugd-, culturele en andere verenigingen, alsook van particulieren, woonachtig op Antwerps grondgebied, die op zoek zijn naar een middelgrote zaal voor de organisatie van hun evenementen. De ruimte is geschikt voor vergaderingen, repetities, tentoonstellingen en andere bijeenkomsten.