Lonne vraagt aan Tobias om iets over de liefde te vertellen.
De vader van Tobias vraagt hem om naar de liefde op zoek te gaan.
Tussen de ouders van Lonne is de liefde dan weer ver te zoeken.
Liefde – liefde – liefde!
We kunnen niet zonder, al geven we het niet altijd graag toe.
Voor sommigen is het een spel.
Voor anderen een noodzaak.
De jonge acteurs en actrices van KinderkunstVEEG!/OverstekendWild ontleden de liefde en meteen ook een stukje van het leven. Of tenminste, ze proberen dat. Met overtuigend spel en in klinkklare taal komen ze erachter dat de liefde vaak niet eens zo veraf is…
Het wordt deze keer geen sprookje, geen fantasy, maar wel een (soms) absurde benadering van iets heel realistisch én van elke dag. Juist, de LIEFDE!
Tekst en regie: Do Van Ranst
Speeldata: vrij 10, zat 11, zon 12, vrij 17, zat 18 en zon 19 februari 2017. Vrijdag en zaterdag om 19u30 en zondag om 14u30. In het Ringtheater in Hamme!

Voorafgaand bespelen de allerjongsten van KinderkunstVEEG! hetzelfde thema in Gepeperd.
In ‘Gepeperd’ staan heel wat kersverse acteurs en actrices voor het eerst op een podium. Maar het is niet omdat ze klein en onervaren zijn dat ze grote thema’s uit de weg gaan. Malou en Charlie gaan namelijk op zoek naar de liefde en de dood. Eens je die gevonden hebt, kan je alles aan. Toch?
Maar liefde en dood laten zich niet zomaar gevonden worden door twee onvoorstelbaar kleine meisjes. Al zeker niet door twee meisjes die alleen maar een toneelstukje spelen.
Voor sommige kinderen komen liefde en dood later wel. Laat hen maar eerst en vooral kind zijn.
Tekst: Toon Tellegen
Bewerking en Regie: Shana Debusschere