Op 2/9 wordt het startschot van de SBN Webinar Tour gegeven in samenwerking met Motorsport Vlaanderen en Unizo. SBN organiseert de Webinar Tour om het onderwerp ‘partnerships tussen sport en bedrijven’ in de kijker te zetten en om zowel de sport als de bedrijven een bredere kijk te geven over de mogelijkheden die inspelen op de doelstellingen van beide partijen.
 
Om dit te realiseren worden er komende maanden diverse webinars georganiseerd waarbij telkens adhv een welbepaalde sport en in aanwezigheid van enkele bedrijfsverantwoordelijken het thema ‘partnerships & matches’ tussen sport en bedrijven wordt besproken. Op 2 september neemt Motorsport Vlaanderen deel aan zo’n webinar om stil te staan bij de samenwerkingenmogelijkheden met en voor de motorsport.
 
Aan het debat neemt Kurt Vanborm deel, de voorzitter van Motorsport Vlaanderen, Freddy Chalmet, als afgevaardigde van een aangesloten sportclub, twee bedrijfsverantwoordelijken en SBN, de ‘matchmaker sport en bedrijven’.
 
Heb je als sportclub, sportfederatie, sportdienst, sportorganisatie, … interesse in partnerships en matches tussen jouw sportclub en bedrijven? Of heb je interesse in hoe je tot duurzame samenwerkingen komt, ook in moeilijke tijden? Schrijf je hieronder dan zeker in en ontvang een link in je mailbox waarmee je de webinar LIVE kan volgen en vragen kan stellen op woensdag 2/9 om 20u00!

Wil je als sportfederatie in samenwerking met SBN ook een webinar organiseren voor jouw clubs? Schrijf je in via www.sportsbusinessnetwork.be