Met trots kondigt de Koninklijke Fotokring Imago Hamme haar 69e fotosalon aan, een viering van beeldende kunst en creativiteit. Dit evenement belooft een intrigerende reis door de lenzen van getalenteerde fotografen, waarbij de leden van de club hun meest betoverende werken presenteren aan een wijd en divers publiek.

De Fotokring staat al lange tijd bekend om haar toewijding aan kwaliteitsvolle fotografie, en deze traditie wordt voortgezet in het 69e fotosalon. 19 clubleden hebben zorgvuldig hun werk samengesteld. De tentoonstelling belooft een ontdekkingstocht te zijn door de gevarieerde visuele verhalen die deze kunstenaars te vertellen hebben.

Naast de fysieke prints zorgt de Fotokring ook voor een moderne twist met een doorlopende projectie van digitale beelden.

Maar dat is nog niet alles. De Fotokring Imago Hamme nodigt alle bezoekers uit om deel te nemen aan een spannende publiekswedstrijd. Een prachtig fotoboek wacht als de ultieme prijs.

Koninklijke Fotokring Imago Hamme is gesticht in 1955 en telt momenteel 33 leden die actief met amateurfotografie bezig zijn. We zijn een vriendenkring waarin jong en oud zijn gading kan vinden. Of het nu gaat over traditionele donkere kamer of over de nieuwste digitale technieken, er is steeds wel een helpende hand aanwezig.

Iedereen is vrij om zijn eigen creativiteit volledig te ontplooien. Daarom zijn in onze vereniging verschillende kunstzinnige stromingen aanwezig, architectuur, model, landschap, of gewoon je eigen stijl van fotograferen. Kleur, zwart-wit, digitaal of negatiefafdruk, het maakt allemaal niet uit. Het is het resultaat dat belangrijk is.Door deel te nemen aan club, nationale en internationale wedstrijden kunnen onze leden hun vooruitgang meten en ervaren hoe anderen naar hun werk kijken.

Verder werkt Imago heel nauw samen met de Hamse kunstencentra en worden er jaarlijks een clubsalon en een BeNeLux fotosalon ingericht waar de beste werken worden tentoongesteld.

 

Imago Hamme

Koninklijke Fotokring
Imago Hamme vzw
CvB 5004 – OVU 28 – AVF 158
secretariaat:
Hospitaalstraat 45
9220 Hamme
052 / 47 68 09