Zaterdag 30 juli maakte Deep Bridge voor hun 5de verjaardagsfeestje een prachtige show

Aan zee in Middelkerke was het groot feest. Deep bridge mocht vijf kaarsjes uitblazen, het is al vijf jaar geleden dat Deep Bridge het levenslicht zag. Vijf jaar zorgde zij voor super grote producties als Mamma Mia , The Sound of Music, Rent, Robin Hood en Ik. Vijf jaar geleden begonnen het allemaal met de The Rocky Horror Show,  en nu Charlie and the Chocolate Factory de musical die in december 2022 in première zal gaan.

Als viering van vijf jaar vol musicals, konden de diehards hun hartje ophalen in ONE NIGHT ONLY in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.  Het was het grootste en indrukwekkendste musicalfeest ooit in Vlaanderen. Vele grote musicalsterren zoals Ann Van den Broeck, Nordin De Moor, Koen Crucke, Helle Vanderheyden, Ruben van Keer, Dorian Liveyns, Pieter-Jan de Paepe, Jasmine Jaspers, Laurenz Hoorelbeke passeerde het podium. De presentatie en regie krijgt natuurlijk ook een pluimpje want dit stond allemaal onder leiding van Stany Crets. We kunnen hier echt spreken over een grand cru-jubileumfeest. Met live orkest een zwoele warme avond waar de zee haar water opbaarde en het publiek regelmatig de hoogte in ging, kregen we pure klasse en vocaal vuurwerk om nooit meer te vergeten.

 

Komende producties van Deep Bridge:

MAMMA MIA!

MAMMA MIA! is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, een smakelijke portie nostalgie. Bruisend en energiek! Met o.a. Ann Van den Broeck, Tinne Oltmans, Helle Vanderheyden, Evi Hanssen, Ilse La Monaca, Johan Terryn, Govert Deploige en Stany Crets. Vanaf 12 augustus 2022 herneemt de hitmusical met dezelfde cast in Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt.

vanaf vrijdag 12 augustus 2022

RENT

Na de uitverkochte en met 5 sterren bekroonde previews, kan je vanaf 22 september op de industriële site van de Blikfabriek in Hoboken, gaan kijken naar de Vlaamse versie van de Broadway-rockmusical ‘RENT’Een creatieve vriendengroep worstelt met het najagen van hun dromen. In een wereld van grote sociale en politieke onrust, die gedomineerd wordt door een virus dat veel levens eist. Deze omstandigheden, geldgebrek en druggebruik, dagen hen fysiek en mentaal uit. Hun positieve ingesteldheid zorgt er echter voor dat ze hun problemen onder ogen zien en er achter komen wat echt belangrijk is voor hen. Vanaf 24 september 2022 in de Blikfabriek Hoboken.

vanaf 22 september 2022     https://deepbridge.be/shows/rent/#tickets

 

Charlie and the Chocolate Factory

Vanaf december toveren we Antwerpen, Gent en Hasselt om tot Willy Wonka’s chocoladefabriek met een Vlaamse versie van de Broadway en West-End musical ‘Charlie and the Chocolate Factory’. ‘Charlie and the Chocolate Factory’ is een musical om duimen en vingers van af te likken. De musical is gebaseerd op het boek van Roald Dahl (Matilda, De Grote Vriendelijke Reus en De Reuzenperzik), met nieuwe muziek van Marc Shaiman en Scott Wittman (Hairspray, Mary Poppins Returns) en een script van David Greig (Dunsinane, Local Hero). Het verhaal van ‘Charlie and the Chocolate Factory’ betovert de wereld al meer dan 50 jaar en werd in 2005 verfilmd met Johnny Depp in de rol van Willy Wonka. De muziek is een eerbetoon aan de film uit 1971 met liedjes uit de film, waaronder ‘Candy Man’, ‘I’ve Got A Golden Ticket’, ‘Oompa Loompa Song’ en ‘Pure Imagination’.

Vanaf 8 december 2022    https://deepbridge.be/shows/charlie/#tickets

 

Sneeuwwitje

‘Sneeuwwitje’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd van haar verlost te zijn. Maar wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen? De hoofdrol wordt gespeeld door Maureen Vanherberghen. Ze wordt wakker gekust (of niet) door Aaron De Veene, de Prins van dienst. Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn opnieuw van de partij als een gloednieuw komisch duo, koningin Frida en knecht Floris. Charlotte Campion is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremansspeelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonneke.

vanaf 10 september 2022      https://deepbridge.be/shows/sneeuwwitje/#tickets

 

Robin Hood & ik

Robin Hood (Aaron De Veene), de grote held die steelt van de rijken en geeft aan de armen kennen we.  We hebben de films gezien, de boeken gelezen. We kennen Lady Marian (Lynn Van den Broeck), Broeder Tuck (Sander Gillis) en Koning Leeuwenhart. Maar wie is die ‘ik’ van de titel?  Wie mag er naast onze grote held op de affiche staan? ‘Ik’ is Jessy, de andere heldin van dit verhaal,  die per ongeluk via het boek in Robins avonturen belandt én een zeer grote rol zal spelen in de afloop ervan. Jessy strijdt met Robin en zijn mannen tegen de superslechteriken Jan Zonder Land (Laurenz Hoorelbeke) en de Sheriffin van Nottingham (Jasmine Jaspers).

Actie, romantiek en veel humor voor iedereen die van theater houdt. ‘Robin Hood & ik’ zijn twee fantastische verhalen die één worden.  Boeken kunnen je leven veranderen, maar jij kan ook de afloop van een boek bepalen.

Op 20 november 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen.        https://deepbridge.be/shows/robinhood/#tickets