Napoleon Van Antwerpen

Take Twee Producties  opende afgelopen vrijdag het gloednieuwe theaterstuk ‘Napoleon Van Antwerpen’ in De Kleine Fakkel, het knusse theaterhart van Antwerpen. Klein van formaat, maar groots in gezelligheid – De Kleine Fakkel is zonder twijfel het charmantste theater van de stad.

Het verhaal draait rond Renaat, een aandeelhouder van Napoleon, wiens leven plots op zijn kop wordt gezet. Zijn vrouw blijkt een minnaar te hebben en samen smeden ze duistere, bizarre plannen om de aandelen van Renaat in handen te krijgen. Wat begint als een sluipende samenzwering, mondt al snel uit in een reeks moorddadige complotten die niet verlopen zoals gepland. Renaat besluit in het verweer te gaan, wat leidt tot een chaotische en hilarische strijd met onverwachte gevolgen.

Gelukkig krijgt Renaat hulp van zijn boezemvriend Bernard. Hoewel Bernard niet bepaald de slimste is, blijkt zijn onhandigheid soms juist in hun voordeel te werken. Samen belanden ze in een wervelwind van komische situaties, die het publiek van begin tot eind in de ban houdt.

Napoleon Van Antwerpen is een doldwaze komedie die je niet mag missen – een avond vol spanning, humor en verrassende wendingen, met Antwerpen als decor.

 

20 09 2024 > 06 10 2024
Kleine Fakkel, Hoogstraat 12
Antwerpen

Take Twee Producties

Standaard tarief: € 19,00
Okra: € 18,00
Groep: € 18,00 (vanaf 10 personen)

Bij meerdere tarieven. Hoe je kaartsoort veranderen? Klik hier
Ik heb een actiecode. En nu? Klik hier
Minder mobiel/rolstoelgebruiker? Klik hier

 

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.