Sarah Renson is terug op njam! met een nieuw seizoen van ‘Sarah’s Sweet Table’

Patissier Sarah Renson verwent de njam!-kijker deze lente met een heleboel nieuw bakplezier in een gloednieuw seizoen van ‘Sarah’s Sweet Table’. En dat wordt opnieuw zoet, zoeter, zoetst! Sarah dekt haar tafel met de lekkerste homemade pralines, taarten en klassieke desserts en neemt ons van A tot Z mee in het bakproces, van kruimel tot gebak. Bak vanaf 30 maart weer gezellig mee en zet binnenkort ook jouw favoriete desserts lekker zelf op tafel.

De basis van het bakken
In het eerste seizoen van het bakprogramma ‘Sarah’s Sweet Table’ deelde Sarah haar passie voor all things sweet voor de allereerste keer met de njam!-kijker. In dit gloednieuwe seizoen krijg je nu nóg meer inspiratie om snel en eenvoudig aan de slag te gaan met zoete lekkernijen. De patissier verklapt daarbij al haar slimme baktips en -tricks en vertelt uitgebreid over alles wat je moet weten als hobbybakker: de valkuilen bij je allereerste taartbodem, een starterskit voor bakvormen en spuitzakken, de do’s en don’ts voor de perfecte crème pâtissière…

“Ik ga altijd op zoek naar de zoet-zout-zuurbalans in desserts. Als je het basisrecept onder de knie hebt, kan je daarmee beginnen spelen” – Sarah Renson

Een tafel vol

Per aflevering zet Sarah twee desserts op haar Sweet Table. Zo trapt ze het nieuwe bakseizoen af met een rijkelijke chocoladecake, afgetopt met rood fruit en een twist op de klassieke crème brûlée. In de volgende afleveringen neemt de patissier ook klassiekers zoals millefeuille, een eenvoudige quatre-quartscake of zoet briochebrood onder handen en strooit er zoals altijd haar Sarah Renson-sprankel over. Maar ook iconische pralines zoals rochersmellowcakes en chocoladetoffees steekt ze in een nieuw jasje, waardoor jouw koffietafel nooit meer hetzelfde zal zijn. Dat en nog veel meer bakinspiratie is binnenkort te zien op je favoriete kookzender njam!.

Exclusieve online masterclass

Naast een gloednieuw programma lanceren we op 30 maart ook een online masterclass met Sarah. Altijd al willen leren hoe je een perfecte citroentaart maakt – met een krokante bodem en luchtige meringue – zoals te verkrijgen in haar zaak? In deze exclusieve online masterclass neemt Sarah de kijker stap voor stap mee in het bakproces. Van de knapperige bodem tot de fluweelzachte citroenvulling en de perfect gebruinde meringue, ze leert ons alle technieken en geeft al haar geheimen prijs!

Sarah’s Sweet Table – vanaf 30 maart
Elke zondag om 11u, 16u en 23u op je favoriete njam!-platform

Foto: Studio 100 en © Stephanie Bex

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.