Stel je kandidaat als cateraar voor Tuinkriebels Vrieselhof en Rozenfeest Rivierenhof

De provincie Antwerpen is op zoek naar verenigingen of cateraars die een stand met eten en/of drinken willen uitbaten op de evenementen Tuinkriebels in het Vrieselhof op 4 en 5 mei en het Rozenfeest in het Rivierenhof op 9 juni.

Tuinkriebels in het Provinciaal Groendomein Vrieselhof en het Rozenfeest in het Provinciaal Groendomein Rivierenhof trekken jaarlijks enkele duizenden bezoekers. Voor deze evenementen is de provincie Antwerpen op zoek naar verenigingen of cateraars die een stand met eten en/of drinken willen uitbaten. Je kan je kandidaat stellen voor Tuinkriebels en voor het Rozenfeest of voor één van beide events. De ingediende voorstellen worden beoordeeld op basis van het productenaanbod, de duurzaamheid van het aanbod, de look & feel van de stand en de geboden prijs voor de concessie.

Mireille Colson, gedeputeerde voor de provinciale groendomeinen vertelt: “Niet alleen professionele spelers kunnen meedoen, maar ook verenigingen mogen hun voorstel indienen. Het is belangrijk dat hun aanbod goed past bij de evenementen Tuinkriebels en het Rozenfeest.”

Peter Verdyck, directeur van de provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen vult aan: “De Provinciale Groendomeinen dragen het ISO-14001 kwaliteitslabel en hechten belang aan de SDG-doelstellingen. De duurzaamheid van het voorgestelde aanbod is daarom een belangrijke factor. Welke inspanningen doet de aanbieder op vlak van afval? Werken ze met seizoensgebonden producten? Is het aanbod biologisch?”

Heb je interesse? Dien dan uiterlijk op 29 maart 2024 (voor 14 uur) je dossier per mail of post in. Het inschrijvingsformulier, lastenboek en de toekenningsvoorwaarden vind je op de website van het Rivierenhof www.provincieantwerpen.be/rivierenhof en het Vrieselhof www.provincieantwerpen.be/vrieselhof.

 Wanneer:
Deadline indienen deelname dossier: 29 maart 2024 voor 14 uur

Tuinkriebels Vrieselhof: 4 en 5 mei 2024

Rozenfeest Rivierenhof: 9 juni 2024

Waar:

Provinciaal Groendomein Vrieselhof, Schildesteenweg 95, 2520 Ranst

Provinciaal Groendomein Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne

Meer info:
Voor algemene vragen: Eveline Sierens (eveline.sierens@provincieantwerpen.be)

Voor vragen over de procedure: Werner Marinus (werner.marinus@provincieantwerpen.be)

www.provincieantwerpen.be/vrieselhof

www.provincieantwerpen.be/tuinkriebels

www.provincieantwerpen.be/rivierenhof

www.provincieantwerpen.be/rozenfeest

Foto: Copyright: provincie Antwerpen