Loïc Van Impe maakt debuut op njam! In nieuw seizoen ‘Loïc Zot van Koken’

Vanaf 9 december is de bekende TV-kok Loïc Van Impe te zien op njam! in een nieuw seizoen van ‘Loïc Zot van Koken’. In 8 smakelijke afleveringen maakt hij op zijn eigen nonchalante manier makkelijke en vooral inspirerende feestelijke gerechten klaar. Deze zijn grotendeels gebaseerd op Belgische klassiekers, maar hier en daar laat Loïc zich ook inspireren door keukens van over de hele wereld waardoor hij vaak verrassend uit de hoek komt. Met een kleine truc of een onverwachte twist tilt hij een alledaags gerecht naar een hoger niveau. En om een shortcut meer of minder in de keuken zit hij al zeker niet verlegen.

Op zijn feestmenu in dit gloednieuwe seizoen op njam! staat onder meer:

  • Krokant gebakken zalmfilet, geserveerd met koolrabi, appel en sjalot, afgewerkt met een vinaigrette van karnemelk en chili-appelsien-olie.
  • Een weelderige versie van de klassieke vol au vent, gepresenteerd in een royale, sharing videe.
  • Makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en boudoirs met speculoos vibes.

Met deze recepten op het feestmenu is succes gegarandeerd!

Over Loïc Van Impe
Loïc Van Impe is een selfmade kok. Hoewel hij geen formele kookopleiding volgde vond hij zijn eigen weg in de culinaire wereld. Hij studeerde videomontage aan het RICTS, maar had altijd al een passie voor koken. Gedreven door die passie begon hij samen met een vriend kookvideo’s te maken voor YouTube. Al snel werden ze een hit en Loïc ontdekte dat hij letterlijk en figuurlijk de smaak te pakken had.

In september 2019 kreeg Loïc zijn eigen dagelijks kookprogramma, ‘Loïc Zot van Koken’ en ‘Loïc Fou de Cuisine’, op zowel VTM als RTL – een unicum, want nog nooit eerder kreeg iemand hetzelfde programma op twee zenders tegelijk. Sindsdien heeft de TV chef zijn stempel gedrukt op de Belgische kookscene.

Loïc lust alles en probeert ook graag vanalles uit. Hij is meester in het uitvinden van slimme keukenhacks en hij jongleert al eens met ingrediënten of met zijn pepermolen in de keuken. Koken is voor hem vooral plezier maken en hij laat zich in zijn recepten inspireren door smaken van over de hele wereld.

Maak je klaar voor een feest van smaken, een vleugje humor en een flinke portie culinaire inspiratie. Loïc staat klaar om jouw feestdagen onvergetelijk te maken!

Loïc Zot van Koken – vanaf 9 december
van maandag tot en met donderdag om 17u30-20u40-23u00

Foto: Studio 100 ©loicfood

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.