Dit boek bundelt de favoriete recepten van njam!-chef Bert Meewis uit zijn njam!-programma’s, samen met de iconische gerechten van Restaurant Slagmolen. Van eenvoudige toppers tot verfijnde feestgerechten, allemaal om zelf te maken, te proeven en te delen. Hang je keukenschort al klaar, laat je inspireren en breng een stukje Slagmolen op je eigen bord. Want ook met dit boek proef je de goesting van njam! Bestel het boek hier!
Ontdek enkele recepten uit het boek!
Knolseldersoep met pladijsreepjes

Varkensmedaillon met champignons, peperroomsaus en aardappeltjes

Sabayon met vanille-ijs en rood fruit

Nog meer recepten van Bert! –
Zin in nog meer heerlijke recepten van topchef Bert Meewis? Ontdek zijn verrassende creaties op onze njam!-website. Je vindt er bovendien heel wat nieuwe gerechten uit het gloednieuwe seizoen van het programma Winterse Kost! Laat je inspireren en ga meteen aan de slag in je eigen keuken!
Ontdek alle njam!-boeken –
Ontdek alle njam!-boeken in onze webshop: boordevol smakelijke inspiratie voor elke keukenliefhebber. Perfect als eindejaarscadeau voor vrienden, familie… of gewoon voor jezelf! Bekijk ze hier!

Foto: Studio 100












