LEGO® sets onder 30 euro voor Sinterklaas en Kerstmis

11 x eindejaarsspeelgoed voor een klein prijsje

De feestdagen komen eraan en daarmee ook de jaarlijkse zoektocht naar leuke én betaalbare cadeaus. De LEGO Groep helpt je alvast op weg met een selectie supertoffe sets onder de 30 euro, die honderd procent scoren in de schoen of onder de kerstboom. Voor jonge bouwers of oudere kapoenen, techniekliefhebbers of fantasiespelers… voor iedereen is er wat wils.

De coolste voertuigen om te reizen en te racen Met de LEGO® City Toeristische rode dubbeldekker (€ 29,99) kunnen kinderen een rondrit organiseren langs de toeristische bezienswaardigheden die ze zelf eerst bouwden. Draai aan het bord met bestemmingen, laat passagiers instappen bij de halte en kies of ze boven of beneden in de bus zitten. Voor snelheidsduivels is er de LEGO® Technic NEOM McLaren Extreme E racewagen (€ 26,99). Net echt, met zijn brede off-road banden en partnerlogo’s. Via de pull-back functie schiet je de McLaren met indrukwekkende snelheid vooruit. Allesbehalve waarheidsgetrouw is LEGO® DREAMZzz Zoey’s Kattenmotor (€ 19,99). De set laat je ontsnappen naar een magische fantasiewereld, waar je de kattenfiguur ombouwt tot een coole motor op wielen, of een razendsnelle kat met turboboosters.

 Breng de digitale gamewereld tot leven

Met de LEGO® Super Mario™ uitbreidingsset Bowsers bolide (€ 29,99) bouw je de iconische speelgoedauto van Super Mario’s meest beruchte tegenstander Bowser na. De wagen bevat heel wat speelse details, interactieve functies en geluidseffecten, zoals getoeter, motorgeronk en piepende banden. Behoor je eerder tot kamp Sonic? LEGO® Sonic the Hedgehog™ – Shadow the Hedgehog ontsnapping (€ 20,99) belooft spannende avonturen. Help Shadow om te ontsnappen uit een laboratorium, rijd op zijn motor langs de vallende barricade en vernietig de Badnik RhinoBot om Clucky te bevrijden. Minecraft-lovers kunnen hun digitale bouwsels tot leven brengen met LEGO® Minecraft – het schildpadstrandhuis (€ 26,99). Dit strandhuis in de vorm van een enorme schildpad is volledig ingericht en heeft een afneembaar dak. Buiten wacht een strand met schildpadeieren en een bamboevlot met roeispanen.

 Rollenspellen voor eindeloos, fantasierijk speelplezier

‘All I Want for Christmas’ uit volle borst zingen, doe je ongegeneerd met het LEGO® Friends Karaoke muziekfeestje (€ 19,99). Met een draaibaar podium, microfoons, een relaxruimte en een slushie machine bevat deze set alles voor een geslaagd karaokefeestje. In het LEGO® Friends Heartlake City Café (€ 29,99) help je Beatriz met het bakken van macarons of taarten en breng je de lekkernijen nadien rond op de scooter. De set bevat drie personages, een schattige hond en verschillende voedselaccessoires. Mag het wat sportiever, dan is de LEGO® Friends Avonturenkamp boogschietbaan (€ 14,99) een ideale set. Schiet je pijlen af en zie hoe het doel naar beneden klapt wanneer je raak schiet. Maar pas op voor de hongerige wasbeer die je picknick probeert te stelen!

LEGO® bloemen voor volwassen kapoenen

Tip: versier de kersttafel dit jaar met een uniek bloemstuk. De LEGO® Icons Japanse abrikoos (€ 29,99) bijvoorbeeld, een delicate winterbloem met levendige rode en magenta bloemblaadjes, die één en al elegantie uitstraalt. Voor een warmer kleurenpallet zit je goed met de LEGO® Icons Chrysant (€ 29,99). Met zijn verstelbare bladeren en bloemblaadjes in een pastelgroene bloempot met elegante gouden sierrand, geeft de plant een verfijnde touch aan elke tafelsetting.

LEGO® Schattige kerstversieringen

Met de LEGO® Schattige kerstversieringen (€12,99) kunnen kinderen hun eigen kersttraditie starten. Bouw vier unieke ornamenten: een feestelijk ingepakt cadeau, de vrolijke Kerstman, een rendier met versierd gewei en een sneeuwman met sjaal en wortelneus. Deze set is perfect om alleen of samen te bouwen. Versier je kerstboom, personaliseer cadeaus, of combineer ze met andere LEGO kerstdecoraties voor een warme, gezellige sfeer in huis. En je kan ze elk jaar weer tevoorschijn halen!

Foto: Lego

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.