Wavemakers tipt de origineelste cadeautjes voor de feestdagen

Glühwein, kerststronken, gezellige lichtjes… de feestdagen komen eraan! En daarmee ook de jaarlijkse cadeaustress. Want wat geef je op het familiefeest aan je moeder die alles al heeft, je creatieve nichtje of je culinaire schoonvader? Gelukkig is er Wavemakers to the rescue, met cadeautips van onze fantastische klanten. Van adventskalenders vol seksspeeltjes tot hoofdtelefoons waarmee je kan zwemmen…. met deze selectie geschenken voor jong en ​ minder jong scoor je gegarandeerd punten rond de feesttafel.

Versier je huis met vrolijke kerstornamenten en stijlvolle bloemstukken van de LEGO Groep

Met de LEGO® Schattige kerstversieringen kunnen kinderen hun eigen kersttraditie starten. De set bevat vier leuke ornamenten: een feestelijk ingepakt cadeau, een vrolijke Kerstman, een rendier met versierd gewei en een sneeuwman met sjaal en wortelneus. Versier er je kerstboom en cadeaus mee of combineer ze met andere LEGO® kerstdecoraties. De ornamenten hebben alvast één voordeel: je kan ze elk jaar opnieuw bouwen tijdens de feesten!

>> LEGO® Schattige kerstversieringen. Advies verkoopprijs: € 12,99

Versier de kersttafel dit jaar eens met een uniek bloemstuk. De elegante LEGO® Icons Japanse abrikoos bijvoorbeeld, een winterbloem met levendige rode en magenta bloemblaadjes. Voor een warmer kleurenpallet zit je goed met de LEGO® Icons Chrysant. In zijn pastelgroene bloempot met gouden sierrand geeft deze plant een verfijnde touch aan elke tafelsetting. Water hebben beide planten alvast niet nodig en ze blijven er ook de rest van het jaar fleurig uitzien.

>> LEGO® Icons Japanse abrikoos en LEGO® Icons Chrysant. Advies verkoopprijs: € 29,99

Burundi Moments: elk kopje telt voor de waterprojecten van Join For Water

Een lekker kopje kruideninfusie voor jou, drinkwater voor families in Burundi. Met die belofte biedt de ngo Join For Water een heerlijke kruidendrank aan voor de feestdagen. Burundi Moments is een kruidenmélange van gember, munt, citroengras en kaneel. Maak er een warme drank mee voor tijdens de koudere maanden of serveer het als frisse mocktail op een feestje in de eindejaarsperiode. Met de aankoop van een zakje Burundi Moments (40 gram) steun je de gemeenschappen én natuur in de gemeenten Isale en Bubanza in Burundi. Die behoren tot de armste regio’s ter wereld. Join For Water werkt er volop aan de uitbreiding van het drinkwaternet en de bescherming van de zoetwaterbronnen.

Burundi Moments. Verkoopprijs: € 17, € 28 of € 37. Je kiest zelf het bedrag waarmee jij Join For Water wil steunen.Te koop via joinforwater.ngo/news/burundi-moments

Adventskalenders met seksspeeltjes: warmer dan een kersttrui!

Aftellen tot kerst was nog nooit zo spannend als met deze twee erotische adventskalenders, verdeeld door Babylon Loveshop. Ze trakteren je op 24 seksspeeltjes en accessoires, om jouw lichaam – of dat van je partner – te verwennen. Op die manier wordt élke dag in december een feest.

De kalender Womanizer & We-Vibe werd samengesteld door twee topmerken: Womanizer en We-Vibe. Het is een plezier om te ontdekken wat er in de chique rood met gouden doosjes verstopt zit. Spoiler alert: twee doosjes bevatten de essentiële Womanizer Liberty 2 (t.w.v. € 99,95) en de We-Vibe Sync Lite (t.w.v. € 89,95). Ook de stijlvol ogende adventskalender Feel The Magic Shiver verrast je met een uitgebreid assortiment aan ondeugende speeltjes. Van premium sextoys tot erotische lotions en spannende BDSM-accessoires. Alle verrassingen in de box zijn samen 500 euro waard, dus je doet gegarandeerd een goede deal.

>> Adventskalender koppel 2024 – Womanizer & We-Vibe. Advies verkoopprijs: € 180

>> Adventskalender 2024 – Orion Feel the Magic Shiver. Advies verkoopprijs: € 149

Te koop in de winkels van Babylon Loveshop of op www.babylonloveshop.com

 Met Shokz maak je werk van je sportieve voornemens

Voor de sportieve muziekliefhebbers in de familie zijn de sportoortjes en -hoofdtelefoons van Shokz altijd een voltreffer. Veiligheid staat voorop bij ’s werelds toonaangevende open-ear-pionier. Shokz’ open-ear concept en zijn gepatenteerde bone conduction-technologie zorgt er namelijk voor dat jezelf bij iedere activiteit bewust blijft van omgevingsgeluiden, of je nu door het verkeer navigeert of door het bos loopt. Het merk lanceerde afgelopen maanden enkele technische hoogstandjes, allemaal te koop via nl.shokz.com en geselecteerde retailers.

De OpenRun Pro 2 zit zo comfortabel, dat je haast vergeet dat je hem aan hebt wanneer je sport. Met zijn geperfectioneerde geluidskwaliteit zet de hoofdtelefoon een nieuwe standaard voor open-ear audio. De geavanceerde DualPitch™-technologie zorgt voor een perfecte balans tussen kristalhelder geluid en een krachtige audio ervaring, ook bij hoge volumes.

>> Shokz OpenRun Pro 2. Beschikbaar in zwart en oranje. Advies verkoopprijs: € 199,00

Wie regelmatig telefoneert, krijgt met de OpenFit Air ear buds de allerbeste audio- en spraakervaring. De nieuwe generatie van de OpenFit beschikt over Shokz’ kenmerkende open-ear ontwerp en heeft vier ingebouwde microfoons om kwaliteitsvol te kunnen bellen.

>> Shokz OpenFit Air. Beschikbaar in wit, zwarte en roze. Advies verkoopprijs: € 139,00

Is je oom of tante meer into zwemmen? Met de OpenSwim Pro, een multisporthoofdtelefoon met MP3-opslag én Bluetoothfunctie, kunnen ze zelfs onder water naar hun favoriete muziek luisteren. Boven water laat de hoofdtelefoon je toe om live audio te streamen. Met één simpele druk op een knop of via de Shokz-app schakel je eenvoudig tussen Bluetoothstreaming en luisteren via MP3.

>> Shokz OpenSwim Pro. Beschikbaar in grijs en rood. Advies verkoopprijs: € 199,00

Trakteer de lekkerbekken op schattige chocoladefiguren van Libeert

Het lekkerste cadeau deze feestperiode? Dat is de Hot Chocolate Bomb van de Belgische chocoladefabrikant Libeert. Laat de twee schattige chocolade pinguins Snorky en Splash dobberen in je warme melk en kijk hoe ze langzaam smelten. Terwijl ze zich vermengen met de warme melk komt een zoete verrassing bovendrijven, die verstopt zat in hun buikjes: heerlijk gepofte rijst met drie chocoladesmaken errond. Elk doosje van de Hot Chocolate Bomb bevat twee figuren uit Belgische melkchocolade, gevuld met crunchy triple chocolate, of met marshmallows.

>> Libeert Hot Chocolate Bomb. Advies verkoopprijs: € 4,79. Te koop in jouw lokale supermarkt.

Asmodee gezelschapsspellen voor de gezelligste familiemomenten

Eén op drie Belgen zet steevast een spel op het verlanglijstje. De kans dat je scoort met een gezelschapsspel als eindejaarscadeau is dus erg groot. Wat is bovendien gezelliger dan na de kroketjes op het kerstfeest met je familie rond een spelbord kruipen? Asmodee, de grootste distributeur en ontwikkelaar van gezelschapsspellen in België, heeft een enorm aanbod spellen voor alle leeftijden en interesses. Ze zijn te koop bij je lokale speelgoedwinkel of -keten.

Gloednieuw is Monkey Palace, een strategisch bordspel waarin spelers samenwerken om een ingestort junglepaleis terug op te bouwen met LEGO® stenen. Tegelijkertijd strijdt iedereen tegen elkaar om het hoogste aantal bananen en steeninkomsten te vergaren. Wanneer de bouwstenen op zijn, is het spel afgelopen. Er bestaan verschillende wegen naar de overwinning en de eindconstructie ziet er bij elk nieuw spel anders uit.

>> Monkey Palace. Leeftijd: 10+. Aantal spelers: 2-4. Duur: 30-60 minuten. Advies verkoopprijs: € 39,99

In het prachtig vormgegeven spel Harmonies creëer je adembenemende landschappen en verwelkom je verschillende wilde dieren in jouw miniatuurwereld. Kies elementen, plaats ze op het bord en maak er een aangename biotoop voor de dieren van. Harmonies is behalve een spel dat verbeeldingskracht en creativiteit stimuleert ook een ode aan de natuurlijke balans tussen fauna en flora. Het nodigt spelers – jong en oud – uit om na te denken over hun impact op het ecosysteem.

>> Harmonies. Leeftijd: 10+. Aantal spelers: 1-4. Duur: 30-60 minuten. Advies verkoopprijs: € 34,99

Foto: Wavemakers

Burundi: © Join For Water, Burundi Moments

Bordspel Monkey: © Asmodee, Monkey Palace

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.