Pretty Woman van Deep Bridge, Cast Onthuld: Alle Namen op een Rij”

In deze productie van ‘Pretty Woman’ zal Helle Vanderheyden’s hoofd op hol gebracht worden door acteur Tom Dingenen, die de rol van zakenman Edward Lewis vertolkt. Tijdens een glamoureus persmoment op donderdag 17 oktober, gehouden in het vijfsterren superior hotel Botanic Sanctuary in Antwerpen, werd onthuld dat Tom de ‘Vlaamse Richard Gere’ wordt. Bekend van zijn tv-rollen als playboy Bart in ‘Dertigers’ en recentelijk als Koen in ‘Milo’, maakt hij als de charmante Edward Lewis zijn musicaldebuut. Naast Tom Dingenen maakt ook een bekende Vlaamse actrice deel uit van de hoofdcast: Anouck Luyten (o.a. ‘Fair Trade’, ‘Lisa’) neemt de rol van Kit De Luca op zich, de beste vriendin en collega-gezelschapsdame van Vivian. Voor Anouck en Helle Vanderheyden betekent dit een leuke professionele hereniging, nadat ze eerder samen de set van ‘De Kotmadam’ onveilig maakten.

Cast: Helle Vanderheyden, Tom Dingenen, Anouck Luyten, Laurenz Hoorelbeke, Jervin Weckx en David Cantens. Regie is in handen van Stany Crets.

De muziek voor de musical werd speciaal geschreven door Grammy Award-winnaar Bryan Adams in samenwerking met Jim Vallance, en naar het script van Garry Marshall en J. F. Lawton en is na succes op Broadway en West End vanaf volgend jaar voor het eerst te zien in Vlaanderen. ‘Pretty Woman’ wordt een musical boordevol humor én romantiek.

Het verhaal:

Edward Lewis, een succesvolle zakenman uit New York, leert tijdens een businesstrip in Los Angeles de charmante escorte Vivian Ward kennen. Wat begint als een toevallig ontmoeting, groeit uit tot een passionele romance. Edward huurt Vivian in om hem tijdens zijn verblijf in LA te vergezellen en al snel leren ze elkaar én zichzelf beter kennen. Ondanks hun grote verschillen, hebben de twee meer met elkaar gemeen dan gedacht. Ze groeien naar elkaar toe, maar een toekomst samen is onmogelijk… of niet?

‘Pretty Woman – De Musical’, naar het script van Garry Marshall en J.F. Lawton, speelde reeds met groot succes op Broadway en de West End. De musicalproductie, waarin ook het klassieke Roy Orbison-nummer ‘Oh, Pretty Woman’ voorkomt, zal bij ons opeenvolgend te zien zijn in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Tickets & info ‘Pretty Woman – De Musical’ via deepbridge.be 

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.