Ticketverkoop Wintersfeer op het Zilvermeer gaat van start op 14 oktober

13 & 14 december 2024, Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Mol

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol gaat opnieuw voor twee dagen Wintersfeer op 13 en 14 december. Het sfeervol verlicht parcours brengt het publiek langs tal van leuke licht- en vuurinstallaties. Wie aan deze wonderlijke winterwandeling wil deelnemen, moet vooraf tickets bestellen, ook de gratis tickets voor kinderen jonger dan 6 jaar. De online ticketverkoop gaat van start op 14 oktober om 10 uur. Tickets koop je via www.zilvermeer.be. Wees er snel bij om je tickets te bestellen aan het vroegboektarief.

Zilvermeer vormt deze winter voor de twaalfde keer het unieke decor voor een magische avond “Wintersfeer”. De organisatie neemt je mee op een reis rond de wereld met maar liefst twee dagen wandelplezier op 13 en 14 december. Neem een selfie bij wereldberoemde landmarks, een must voor je Instagram-feed.

Wintersfeer biedt een verrassende totaalbeleving. Beleef de magie en prikkel je zintuigen tijdens de sfeervolle winterwandeling van ongeveer 3 kilometer. Het sfeervol verlicht parcours brengt het publiek langs tal van leuke licht- en vuurinstallaties. Verwondering van begin tot einde. Raak betoverd door mysterieuze figuren, wervelende vuurshows en nog veel meer. Gezellig napraten en keuvelen kan je bij een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever aan de sfeervolle horecapunten tijdens en aan het einde van de route.

Wil je er zeker bij zijn? Vergeet dan niet je tickets vooraf online aan te kopen. Een ticket aan vroegboektarief kost 10 euro (gratis t.e.m. 5 jaar, 8 euro van 6 t.e.m. 12 jaar). Dit tarief is geldig tot en met 24 november. Vanaf 25 november geldt het standaardtarief van 12 euro (gratis t.e.m. 5 jaar, 10 euro van 6 t.e.m. 12 jaar). Snel zijn is de boodschap.

De organisatie werkt opnieuw met tijdsloten en zet zo éxtra in op een comfortabel evenement met maximale spreiding. Dit wil zeggen dat bezoekers voldoende tijd en ruimte hebben om te genieten van de wandeling. Hierdoor worden wachtrijen aan de kassa’s, acts en kraampjes tot een minimum beperkt en kan je als bezoeker het maximum halen uit je avond.

 Praktische informatie:

Wanneer:
Vrijdag 13 december 2024, vanaf 17 uur

Zaterdag 14 december 2024, vanaf 17 uur

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Deelnameprijs:
vroegboektarief  €10 (tot en met 24 november), 6 jaar – 12 jaar €8
standaard tarief €12 (vanaf 25 november), 6 jaar – 12 jaar €10
tarief toegang Wintersfeer voor kampeerders €5 vanaf 6 jaar
(-6 jaar GRATIS)

Enkel toegang met online ticket (start ticketverkoop 14 oktober vanaf 10 uur via https://webshop.zilvermeer.be/evenementen/)

Website:
www.zilvermeer.be

Social media:
www.facebook.com/ZilvermeerMol

https://www.instagram.com/zilvermeer/

#wintersfeer

Meer info:
info@zilvermeer.be

Foto: Copyright: Fenn Photography

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.