Griezelfort presenteert Circo d’ell Muerto

In Fort 8 valt een bloedstollend avontuur te beleven op zowel zaterdag 26 als donderdag 31 oktober. Het binnenfort wordt vanaf 19 uur omgetoverd tot een echt horrorhuis voor iedereen die van griezelen houdt en ouder is dan 12 jaar.

Circusspektakel Circo d’ell Muerto laat de bezoekers hun grootste nachtmerrie beleven. Zij komen oog in oog te staan met een doorgedraaide messenwerper, angstaanjagende clowns, een krankzinnige goochelaar en een betoverende maar gevaarlijke ballerina. Ze moeten rennen voor hun leven als de monsters ontwaken.

Na afloop kan er op adem gekomen worden in café ‘De Gulden Mammoet’ in het binnenfort aan de Hoofdfrontweg.

Dit is een organisatie van het Gravenhof (jeugddienst Hoboken) en Jampie vzw.

Districtsburgemeester Kathelijne Toen: ““Wij zijn ontzettend trots om Halloween te vieren met dit grootschalige evenement voor tieners en volwassenen. Door het op twee avonden te laten plaatsvinden, kunnen we dubbel zoveel bezoekers verwelkomen. Het binnenfort van Fort 8 wordt het epicentrum van spanning en sensatie. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring en reserveer snel je huivermoment via https://www.gravenhof.org/nl/event/108014/circo-dell-muerto-.”

Foto: District Hoboken

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.