Gratis toegang tot de Erotica Beurs voor kiezers: organisatie moedigt burgers aan hun stem uit te brengen

De Erotica, Body & Beauty Beurs, die van 11 tot en met 13 oktober plaatsvindt in de Nekkerhal in Mechelen, doet dit jaar iets bijzonders om kiezers aan te moedigen hun democratische stem uit te brengen. Bezoekers die op zondag hun afgestempelde stembrief tonen, krijgen namelijk gratis toegang tot het grootste evenement in België op het gebied van erotiek, body en beauty.

Met deze actie wil de organisatie bezoekers stimuleren om te gaan stemmen én hen daarvoor bedanken met een spannend dagje uit vol verleiding en sensualiteit. “We geloven dat stemmen belangrijk is, en willen onze bezoekers graag belonen voor hun bijdrage aan de democratie,” zegt Nicole Martens, organisator van de beurs. “Zo combineren we maatschappelijke betrokkenheid met een onvergetelijke ervaring op de beurs.”

Programma vol sensatie en verleiding 
De Erotica, Body & Beauty Beurs staat bekend om zijn spectaculaire shows, met optredens van internationale artiesten op het hoofdpodium. Voor deze editie wist de organisatie Jeremy Vandoorne als presentator te strikken. Daarnaast kunnen bezoekers terecht bij het BDSM-podium voor workshops, in de swingers- en fetisjclub voor intieme ontdekkingen, en bij de talloze stands met erotische producten en lingerie. Op zaterdag is er bovendien een gratis Afterparty tot 3 uur ’s nachts.

Praktische informatie:
De beurs is open van 11 tot en met 13 oktober, en stemmers kunnen op zondag 13 oktober hun afgestempelde stembrief tonen aan de kassa voor gratis toegang. Tickets zijn ook online en aan de kassa verkrijgbaar. Dit is dé kans om de spannende wereld van de Erotica, Body & Beauty Beurs te ontdekken én tegelijkertijd je burgerplicht te vervullen.

De Erotica, Body & Beauty Beurs is het grootste evenement in België dat zich richt op erotiek, body en beauty. Met een brede variatie aan producten, optredens en workshops biedt de beurs een platform voor wie zijn zintuigen wil laten prikkelen en nieuwe ontdekkingen wil doen.

Foto: Ero-Expo nv

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.