Het Desem Bakboek

Miro Van Vreckem auteur vanHet Desem Bakboek is een jonge, ambitieuze ondernemer die in Noorwegen Elt bakeri opgericht heeft, een bakkerij die bekend staat om zijn ambachtelijke zuurdesem broden. Hij volgde de bakkersopleiding aan de prestigieuze Pastry Academy in Las Vegas, en in 2023 werd zijn bakkerij uitgeroepen tot een van de beste bakkerijen van Noorwegen.
Een bakboek vol met recepten van basis brood recepten, oerbrood, zoete desem, internationale recepten tot luxebroden 

De heerlijke eerlijkheid van desem, van het land tot op de plank. Desem maken en verwerken hoeft niet moeilijk te zijn. Het desem bakboek geeft je de leidraad voor de perfecte manier. De Vlaamse Miro Van Vreckem van de Noorse bakkerij Elt bakeri neemt je mee op de ‘rijs’. Het verhaal begint al meteen bij de bioboer die voor de ideale granen zorgt en de molenaar die er bloem van maakt. Stap voor stap leer je om met die bloem en water tot desem te komen, die je dan kunt verwerken in knapperige broden, hemelse koffiekoeken en zoet en hartig gebak.

De prachtige foto’s zijn van kunstfotograaf Thierry Van Vreckem.

Auteur: Miro Van Vreckem

EAN:  9789059960718

Prijs: € 29,99

Uitgever : Lannoo 

inkijkboek: https://www.lannoo.be/sites/default/files/books/issuu/9789059960718.pdf

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.