Wildkamperen van Zoë Agasie en Olivier Van Herck

In Wildkamperen inspireren Zoë Agasi en Olivier van Herck je om de wildernis te omarmen, alle zorgen achter je te laten en de ultieme vrijheid te vinden tijdens het kamperen. Met persoonlijke anekdotes en meer dan 400 tips helpen ze elke kampeerder de tent in het wild op te zetten. Van het vinden van een slaapplaats tot angsten overwinnen, van kamperen als vrouw alleen tot de regels in verschillende Europese landen. Stap samen met hen uit je comfortzone en ontdek de kracht van de natuur!

 “Het is onze missie om het genot van het buitenleven te delen. Wij zijn gaan houden van het eenvoudige leven, in de natuur, met de handen in de modder en zweet op het gezicht. Ja, buiten slapen is spannend en niet altijd even comfortabel, maar als we leren dansen in de regen, gaan we zien hoeveel we daardoor groeien als persoon. Die inspiratie gunnen we iedereen! Met onze tips en tricks hopen we dat iedereen kan genieten van een nacht onder de sterren. ‘Wild’, het zit in je!”

De Nederlandse Zoë Agasi en Belgische Olivier Van Herck  zijn avonturiers en ambassadeurs van het buitenleven. Via het platform WeLeaf delen zij hun avonturen en inspireren tot het najagen van buiten-dromen. In 2021 verscheen hun eerste boek Op eigen kracht (in het Nederlands en Engels) over hun jarenlange reis op de fiets, te voet, op skies, skates en met de kano. Geen dag wisten ze waar ze die avond de tent zouden op zetten. En tot vandaag de dag trekken ze maandelijks op wildkampeer-tochtjes. In december 2024 zijn de auteurs te zien in het populaire televisieprogramma Het hoge noorden.

Titel: Wildkamperen

Auteur: Zoë Agasie en Olivier Van Herck

Uitgeverij: Kosmos

ISBN: 9789043934336

Thema: Reizen

Prijs: € 27,50

Verschijningsdatum: 24 september 2024

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.