Geen land zo divers als Zuid-Afrika. De pracht van dit bijzondere land is al meermaals bezongen, en terecht! Duik de bruisende steden in , geef je over aan de Zuid-Afrikaanse vibe, spot wilde dieren bij de vleet, peuter wat in het net iets minder comfortabele verleden, maar vooral geniet van de pracht van dit land. Zuid-Afrika bezoek je misschien maar één keer, maar de ervaring koester je voor altijd. Hét perfecte land om met de huurwagen en op je eigen tempo te verkennen!

Dompel je onder in Kaapstad, verken de mooiste plekjes in de streek en pik een stukje Oost-Kaap mee en bewonder de Tafelberg. Volg de tuinroute en laat je smaakpapillen zinderen door heerlijke wijnen en gerechten. De selfdrive voor de bon vivant! 

De Big Five spotten? Deze trip is voor jou! Jij duikt het wereldbekende Kruger National Park in, spot wilde dieren en trekt in het spoor van de rangers de natuur in. Een boottochtje, een wandeling in Drakensbergen en het imposante Johannesburg, maken je selfdrive compleet. De pracht van de natuur, daar is tijdens deze trip geen ontsnappen aan! 

Zuid-Afrika tot in de puntjes ontdekken? Trek van Noord naar Zuid en ervaar dit prachtige land in al zijn pracht. Johannesburg, het Krugerpark, Swaziland en Kaapstad? Check! Van safari tot machtige kliffen, je ziet en beleeft het allemaal. Proef de wijn, spot walvissen en de Big Five, verken de stadswijken en dompel je onder in de cultuur. 

Foto’s: www.communication.be