Beste Connections reiziger, 
 
De overheid verbiedt niet langer reizen naar het buitenland en dat zien wij meteen aan het aantal nieuwe boekingen dat wij mogen ontvangen van onze trouwe reizigers.
Deze week werden bestemmingen als bijvoorbeeld Miami, Dubai en Lissabon met afreizen na 1 januari weer opvallend vlotter geboekt en dat heeft alles met jouw reishonger en onze flexibele boekingsvoorwaarden te maken.
 
Wij hebben immers bij heel wat luchtvaartmaatschappijen bijzondere tarieven die nu van toepassing zijn, zodat we jou zekerheid kunnen bieden in deze bijzondere en uitdagende periode.

Volgend jaar naar New York op citytrip? Zonnebaden in Miami of misschien smacht je wel naar een overheerlijke wok in de straten van Bangkok en Tokyo? Als je nu boekt garanderen wij en tal van luchtvaartmaatschappijen* dat je minstens 1 keer kosteloos je vluchten kan wijzigen (h/t), enkel een eventueel prijsverschil dien je bij te passen. Zo bouw je extra bijkomende zekerheid in. Boeken wij voor jou een trip met Qatar Airways, Emirates of Etihad Airways dan kan je zelfs rekenen op een volledige terugbetaling indien er een negatief reisverbod van kracht is, 7 dagen voor vertrek. Bovendien geniet je bij  Emirates & Etihad Airways ook van een COVID-19 verzekering waardoor je ter plekke verzekerd bent als je ziek wordt. 
​​​​​​​
Hoe weet je nu wanneer en op welke bestemmingen en luchtvaartmaatschappijen deze bijzondere voorwaarden van toepassing zijn?

Wel, bij een opzoeking naar vluchten op onze website zijn alle vluchten waarop deze tarieven gelden aangeduid met de opvallende banners die je hieronder kan zien.
Zo zie je meteen voor jouw vlucht, dag, uur en bestemming of je gratis kan wijzigen of zelfs een volledige terugbetaling mag verwachten bij negatief reisadvies.
 
Wil jij dus als onafhankelijke en verantwoordelijke reiziger opnieuw de wereld ontdekken en zorgeloos reserveren en reizen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres, check alvast onze website voor alle info of contacteer een van onze travel companions in onze reiswinkels.
Respecteer vervolgens alle geldende veiligheidsmaatregels als je op reis vertrekt, zo zorgen we voor elkaar en kunnen we nog lang de wereld ontdekken.
 
Want wat is er leuker dan te kunnen uitkijken naar een volgende reis?

Foto: www.connections.be