Dienstencentrum Silsburg bestaat 10 jaar en woonzorgcentrum Eksterlaer opent officieel de deuren

Het nieuwe woonzorgcentrum Eksterlaer opent eind deze week plechtig de deuren en het is dubbel feest want dienstencentrum Silsburg bestaat 10 jaar. Daarom vieren bewoners en buurtbewoners een hele week feest van donderdag 31 augustus tot donderdag 7 september. Heel wat muzikale, creatieve en lekkere activiteiten brengen iedereen samen in deze gezellige wijk van Deurne-Zuid.

Voor muziekliefhebbers zullen de 20 in 70 party met de Zorgbedrijf coverband en dj Gust De Coster, het optreden van Margriet en Celien Hermans en de dansnamiddag met Radio Minerva hoogtepunten zijn. Wie houdt van lekker eten en drinken kan naar de wijndegustatie, de barbecue, de feestmenumiddag, het Chinese buffet en de afternoon tea. Ook een luxebingo of een crea buurtbabbel met kinderen behoort tot de vele opties.

Het volledige feestprogramma is te vinden op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/feestweekdeurnezuid.

Hoogtepunten feestweek

Op vrijdag 1 september is het verjaardagsfeest van dienstencentrum Silsburg. Om 16 uur geeft een officieel moment met afgevaardigden van Zorgbedrijf Antwerpen en het district het startschot. Daarna volgt een receptie met taart en een barbecue. ‘s Avonds gooit iedereen de beentjes los met een 20 in 70 party met de Zorgbedrijf coverband en dj Gust De Coster.
Adres: Dienstencentrum Silsburg, Herentalsebaan 597, 2100 Antwerpen (Deurne).

Op zondag 3 september opent het nieuwe woonzorgcentrum Eksterlaer officieel de deuren. Na de feestmaaltijd ‘s middags trekken om 13 uur de drumband en majoretten De Doorzetters van Silsburg naar Eksterlaer. Om 14 uur is er een officieel moment met voorzitter Els van Doesburg, afgevaardigden van Zorgbedrijf Antwerpen en het district. Daarna treden Margriet en Celien Hermans op.
Adres: Woonzorgcentrum Eksterlaer, Vuurwerkstraat 80, 2100 Antwerpen (Deurne).