Donderdagen laat
 
Van zodra je de arboretumtuin betreedt, overvalt je het gelukzalige gevoel waarop je lang genoeg gewacht hebt: vakantiekriebels! Tijdens de grote vakantie in juli en augustus heb je op donderdagavond nog iets extra’s om naar uit te kijken: Arboretum Kalmthout blijft dan doorlopend open tot 22 uur! Kom avondwandelen met je bubbel, en je hebt de ideale aanloop naar het weekend. Kinderen krijgen het perfecte excuus om eens lekker laat op te blijven, en waarom ook niet? Haal het maximum uit het seizoen en geniet van geurige zomerbloeiers en sfeervol avondlicht. Zeker op dagen dat het kwik wat hoger klimt, is verkoeling binnen handbereik onder eeuwenoude bomen of aan de grote vijver in het hart van de tuin.
 
Nagenieten op het patioterras
 
Ook de cafetaria en het groene patioterras van Arboretum Kalmthout blijft op donderdag tot 22 uur open. Je kunt er terecht voor een fris streekbiertje, een kruidige limonade of een ijsje. Het terras is vrij toegankelijk en de perfecte plek om bij te praten met je bubbelvrienden.

Elke zaterdag: onenightstand
 
Werd het kamperen er met de paplepel ingegeven, of wordt het deze zomer jouw eerste keer? De Onenightstand camping van Arboretum Kalmthout biedt je een heerlijk rustgevende kampeerervaring dichtbij huis. Elke zaterdag na sluitingstijd, kun je op de grasvlakte tussen de rode tuin en het tuintheater je eigen tentje opzetten. Omgeven door natuur, geniet je van een avondwandeling en gezelligheid met je familie of je bubbel. Laat je wekken door de vogeltjes of slaap eens lekker uit. Je hebt nog een hele zondag de tijd om van de arboretumtuin te genieten. Arboretum Vakantieland heet je welkom!

Wanneer: Van 1 juli tot en met 31 augustus 2020. Elke donderdag avondopening doorlopend tot 22 uur. Elke zaterdag Onenightstand vanaf 17 uur.

Waar: Arboretum Kalmthout, Heuvel 8, 2920 Kalmthout, België

Tickets vooraf online reserveren
§   Avondopening € 7 (jaarkaarthouders, museumpas en kinderen <12 jaar gratis) |  Reserveer je ticket vooraf online via www.arboretumkalmthout.be Laatste toegang om 21 uur. §   Onenightstand € 15 / € 25 via www.terranova.be Website: www.arboretumkalmthout.be Social media www.facebook.com/arboretumkalmthout https://twitter.com/arboretumkalmt @arboretumkalmt #arboretumkalmthout Meer info: Arboretum Kalmthout, T +32(0)3 666 67 41, E info@arboretumkalmthout.be Foto: Elke zaterdag van de grote vakantie kun je je tentje opslaan op een vers gemaaid gazon, omgeven door bomen en zomerse bloemenborders en vlinders. Een ideale mini-vakantie voor families met kinderen. @ Provincie Antwerpen - Thomas Geuens