Auteur Marina Folkers is naar eigen zeggen vanaf het begin van haar hoofdpersonages in Zoektocht terug gaan houden. Bijzonder, want na het schrijven van haar debuut had ze niet het idee dat ze ooit zo diep in eigen geschreven karakters kon duiken. Intussen kijkt ze uit hierdoor erg naar het verschijnen van haar nieuwste roman.

“De lat ligt hoog”, aldus Marina, doelend op de lovende recensies over haar debuut, Faye en Sean, a love story. Dan, lachend: “Ik dacht dat het verschijnen van een tweede roman minder spannend zou zijn. Niet dus!” In Zoektocht terug leerde de auteur haar karakters al schrijvende kennen. “Daarnaast speelt het boek zich af op voor mij bijzondere plekjes. Dat maakt het boek extra speciaal.”

Wanneer Caitlin in Zoektocht terug een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het noorden van Engeland. In de hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al haar zekerheden, waaronder haar jarenlange, stabiele relatie, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, waarbij ze probeert een pijnlijk geheim verborgen te houden. Dit wordt haar echter moeilijk gemaakt door Max Jordan – filmster en befaamd charmeur -, die met plezier aan haar overtuigingen rammelt en daarmee de boel nog meer op de kop zet. Via het bruisende uitgaansleven van Londen en de stranden van Cornwall raakt Caitlin het spoor totaal bijster. Lukt het haar de weg weer terug te vinden?
Softcover.

Auteur: Marina Folkers
Titel: Zoektocht terug
Uitgeverij: Ellessy
ISBN: 978 90 8660 336 7
Thema: roman
Prijs: € 19,95