De Veemarkt wordt zaterdag 3 juni het New-Orleans-aan-de-Schelde. Zes blaasorkesten uit Antwerpen, Wallonië en Nederland gaan de strijd aan met elkaar. Kom mee uitblazen op de Brasspartij en win met uw A-kaart een pakket streekbieren.
De Veemarkt wordt op zaterdag 3 juni voor één keer New-Orleans-aan-de-Schelde. Zes Brassbands, uit Antwerpen, Wallonië en Nederland, brengen u een onvergetelijke ervaring. Deze tweede editie van Brasspartij mag u gewoonweg niet missen: een unieke mix van onversneden plezier en écht authentieke muziekmakerij! Met veel gevoel voor kwaliteit, zónder zich daarbij al te ernstig te nemen, strijden zes brassbands in een onderlinge battle om de eer. Hebt u er dorst van gekregen? Wie een A-kaartbon heeft gespaard, maakt alvast kans op een pakket streekbieren.
De Brasspartij is meteen ook de start van de feestmaand voor het vijftienjarig bestaan van cultureel ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn. Het volledige programma is te vinden op www.stadsmagazijn.be
Met uw A-kaart
Hebt u een bon van 10 A-kaartpunten gespaard? Doe dan dan mee aan de A-kaartwedstrijd  ‘streekbieren Brasspartij’ en maak zo kans op een pakketje van de bieren die op Brasspartij worden geserveerd.
Hoe deelnemen?
Zoek het antwoord op de wedstrijdvraag: Hoe heet de brassband uit Nederland? (tip: het antwoord is te vinden op www.stadsmagazijn.be)
Vul uw antwoord in op het wedstrijdformulier. Zorg dat u alle vereiste velden invult.
Om deel te nemen, moet u minimum 18 jaar zijn.
U kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met uw eigen A-kaart.
Deze wedstrijd loopt tot en met dinsdag 30 mei.
De winnaars ontvangen op woensdag 31 mei een persoonlijke e-mail.
Spaar zeker ook een A-kaartpunt tijdens Brasspartij.
Brasspartij​
za 3/6 vanaf 14 uur
Veemarkt, Antwerpen
​www.stadsmagazijn.be/brasspartij
gratis