Camping Zilvermeer verkozen tot ‘leukste camping voor kinderen’

Na een succesvolle eerste editie, reikte ACSI ook in 2023 ACSI Awards uit. Kampeerders uit heel Europa konden van september 2022 tot en met januari 2023 in verschillende categorieën stemmen op hun favoriete camping. Inmiddels zijn alle winnaars bekend. Camping Zilvermeer viel in de prijzen en werd winnaar in de categorie ‘leukste camping voor kinderen’.

ACSI award: Leukste camping voor kinderen
Stemmen kon via de verschillende websites van ACSI. Deze sites zijn jaarlijks goed voor 60 miljoen pageviews en bevatten informatie over ruim 9.500 campings. Er kon in ieder land gestemd worden in meerdere categorieën en dat werd ook dit jaar massaal gedaan. Nieuw dit jaar waren de categorieën “Leukste camping voor kinderen”, “Camping met het beste sanitair” en “Meest sportieve camping”.

Provinciaal recreatiedomein Zilvermeer won een ACSI award in de categorie “Leukste camping voor kinderen”. “Hier zijn we erg trots op”, glundert gedeputeerde Mireille Colson, bevoegd voor recreatiedomeinen. “Kampeerders uit Europa stemden massaal op hun favoriete campings en domein Zilvermeer is als één van de favoriete winnaars naar voren gekomen”.

 Gekozen door Europese kampeerders
Het winnen van een ACSI Award toont dat de camping garant staat voor een onvergetelijke vakantie. Het zijn per slot van rekening de kampeerders zelf die gekozen hebben. Op de ACSI-website zien bezoekers heel snel dat ze te maken hebben met een awardwinnende camping via speciale iconen.

Over ACSI, dé Europese campingspecialist
ACSI is een begrip onder kampeerders in heel Europa. Al meer dan 55 jaar maakt ACSI de bekende groene kampeergidsen die bij veel kampeerders een vaste plek in de tent, caravan of camper hebben. In die gidsen vinden kampeerders altijd de meest actuele informatie van zo’n 10.000 campings in heel Europa. Die informatie wordt elk jaar gecontroleerd door een team van 300 inspecteurs. Naast kampeergidsen heeft ACSI ook een populaire kortingskaart voor kampeerders, diverse websites en een magazine. Daarnaast staat ACSI ook voor het organiseren van kampeerreizen en campingvakanties.

Foto: Provincie Antwerpen, Zilvermeer