Op vrijdag 31 augustus zette het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol zijn 200.000ste bezoeker in de bloemetjes. Een recordaantal!
Dankzij de tropische temperaturen deze zomer swingt het bezoekersaantal van het Zilvermeer de pan uit!

Gedeputeerde Jan De Haes en domein Zilvermeer verrasten familie Herijgers uit Arendonk feestelijk met een belevingspakket. Proficiat!

Hoogzomer op het Zilvermeer

Vandaag passeerde de 200.000ste bezoeker de inkom van het Zilvermeer. De familie Herijgers werd in de bloemetjes gezet en ontving uit de handen van gedeputeerde Jan De Haes een jaar vol ontdekkingen en belevenissen op het domein.

In 2019 blaast het Provinciaal Recreatiedomein maar liefst 60 kaarsjes uit.
De winnaar gaat naar huis met een belevingspakket gevuld met avontuurlijke uitstappen op het domein: een nacht op het kampeervlot, tickets voor Pennenzakkenrock, kaartjes voor Wintersfeer, een gezinsabonnement én een bon om de avontuurlijke Zipline uit te testen.

2019 wordt voor de gelukkige familie ongetwijfeld een jaar vol herinneringen!
Het warme weer stimuleerde een trend van de voorbije jaren. Vakanties in eigen land staan weer bovenaan het lijstje van de Vlaamse toeristen. Dankzij onze zwemvijver en witte strand zagen we onze bezoekersaantallen pieken. Verkoeling was welkom bij jong en oud. Ook voor de camping noteerden we uitstekende cijfers!

Meer info: www.zilvermeer.be

Foto: Provincie Antwerpen