Op vrijdag 11 maart 2022  (datum onder voorbehoud van de maatregelen) viert district Antwerpen haar sportlaureaten en verdienstelijke leden van 2021.
Heb jij binnen de club een atleet van een ploeg die dit jaar een provinciale, regionale, Vlaamse, Belgische of Europese titel behaalde? Of is er een verdienstelijk lid in jouw club?
Ja! Stuur jouw kandidaten vóór 1 februari 2022 door.
Vraag het inschrijvingsformulier aan via district.antwerpen@antwerpen.be of vind het onderaan deze webpagina.

Waar het gala dit jaar zal plaatsvinden, is nog even geheim. Wat mag je al wel weten? Dat het een gezellige avond met enkele verrassingsoptredens wordt.

Elk jaar zet district Antwerpen sporters in de bloemetjes die het afgelopen sportseizoen sterke prestaties leverden of een prijs in de wacht sleepten.
Ook in 2022 wordt er een trofee voor sportprestatie 2021 voorzien. Onder deze sportprestatie verstaan ​​we een speciale prestatie waarbij iemand zich verdienstelijk heeft gemaakt voor een club of sport.
Enkel mensen die geboren zijn in, wonen in of aangesloten zijn bij een sportverenging in district Antwerpen (2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060) kunnen zich kandidaat stellen.
Heb jij een uitzonderlijke prestatie neergezet of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt?
Stuur deze prestatie voor 1 februari 2022 door naar district.antwerpen@antwerpen.be. Het district Antwerpen zal samen met de sportraad een keuze maken uit alle inzendingen.