Go4Circle organiseert samen met Interafval (VVSG) en met de steun van de OVAM haar tweejaarlijkse Afval- en Materialencongres op 16 november 2017 in Sportoase te Leuven. De inschrijvingen zijn geopend!
Lokale besturen en milieubedrijven: spelverdelers of aan de zijlijn van de circulaire economie?
Hoe maken we onze economie meer circulair? Daarover buigen we ons tijdens het zesde afval- en materialencongres. Go4Circle, VVSG en Interafval leggen daarbij de focus op wat afval- en recyclagebedrijven, gemeenten en afvalintercommunales maar ook alle andere partners ter zake kunnen ondernemen. Geen grote theorieën maar zoveel mogelijk concrete informatie. Niet te missen voor iedereen die werk wil maken van een circulaire Vlaamse economie en een modern afvalbeleid. Want we willen ook in 2030 wereldkampioen blijven in het nuttig gebruik van ons afval.
Op het programma staan een plenaire ochtendsessie en interactieve workshops na de middag. Afsluiten doen we met een receptie en een diner voor wie dat wenst.
Waar en wanneer
Donderdag 16 november 2017 van 10 tot 17 uur in Sportoase Philipssite, Philipssite 6 te 3001 Leuven. Meer informatie over deze locatie op http://www.sportoase.be/nl/philipssite.
Deelname

175 euro excl. btw voor leden van Go4Circle, Interafval en VVSG.
225 euro excl. btw voor niet-leden.
Het afsluitende walking dinner is niet inbegrepen en kost 60 euro excl. btw per deelnemer.