Voor de zoetekauwen onder ons heeft Nutridia een nieuwigheid: dadelstroop. Bij ons minder gekend, maar in de oosterse keuken een echte topper. Heerlijk inmediterrane gerechten. Maar ook bij yoghurt, ijs, pannenkoeken … Of wat dacht je van dadelstroop als zoetmiddel bij het bakken? Lekker veelzijdig! En helemaal bio.

Dadelstroop is een smaakvol alternatief voor geraffineerde suiker. En met die van Nutridia haal je bovendien een biologische variant in huis. Win-win! De stroop is heerlijk fruitig en zoet van smaak. Een beetje als honing, maar dan met dadelsmaak. Bij ons nog niet helemaal doorgebroken, maar eens je hem proeft, ben je verkocht.

Verrassend veelzijdig
Extra leuk: je kan hem in ontelbaar veel gerechten gebruiken. Zo is Nutridia’s dadelstroop ideaal als zoetmiddel bij het bakken van koekjes. Of is hij heerlijk bij het ontbijt wanneer je hem door je yoghurt roert of aan wat fruit toevoegt. Ook pannenkoeken smaken net dat tikkeltje lekkerder met dadelstroop. Om het helemaal compleet te maken: voeg de stroop toe aan je hartige gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van tajine met dadelstroop? Heerlijk!
Prijs: 3,99 euro

Foto: Remy Communication