Zin om te dromen van gezellige kampvuuravonden of heerlijke bloemenweides? Haal dan WoodWicks geurkaarsen in huis. Met de nieuwe geuren Black Plum Cognac, Rosewood en Sacred Smoke geniet je in je woonkamer van zomerse geuren. Zomers, maar ook rijk en warm en dus ideaal om zelfs de herfst door te komen. En al zitten wij nog in zomerse sferen, we konden niet wachten om de nieuwe WoodWick Trilogy-kaarsen aan te steken. De geurenAutumn Harvest en Forest Retreat zijn ook nu al must-haves!

De geurkaarsen van WoodWick weten ons keer op keer te verrassen met hun nieuwigheden. En met hun uitstekende kwaliteit. De parfums zijn perfect in balans en bestaan uit verschillende lagen. De knisperende houten wiek zorgt dan weer voor de finishing touch.

Nieuwe aroma’s in klassiek jasje
WoodWicks nieuwe geuren zullen je weten te overtuigen. Zij zijn de ster van je woonkamer, zowel in de zomer als in de herfst. Zo heeft de geur Rosewood een heerlijk zoet aroma. Het is een combinatie van rozenbottel en rustgevende thee die op hun beurt samensmelten met cederhout en muskus. Met de geur Sacred Smoke lijkt het dan weer of je rond een kampvuur zit, maar dan zonder storende rook. Een mix van Palo Santo bossen, kruidnagel en muskusachtige, diepe tonen. Heerlijk! Black Plum Cognac ten slotte is een perfecte balans tussen sappige pruim en braam, gedrenkt in cognac. Deze drie nieuwigheden zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende formaten: als kleine kaars of als jar in mini, medium, large en ellipse.

Extra toets met Trilogy
WoodWick Trilogy-kaarsen zijn ideaal als het nog wat specialer mag zijn. De kaarsen bestaan uit drie lagen en zorgen voor een uniek aroma als de verschillende lagen én geuren samensmelten. De nieuwe geuren doen ons al dromen van de herfst, maar zijn ook nu ideaal voor een warme toets in je woonkamer. Zo bestaat Autumn Harvest uit de lagen Apple Basket, Spiced Blackberry en Pumpkin Butter. Een zoet maar kruidig aroma dus! Met Forest Retreat daarnaast lijkt het of je een verkwikkende boswandeling maakt dankzij de lagen Redwood, Amber & Incense en Sacred Smoke. De moeite!
Voor wie het nog exotischer mag, is de klassieke Trilogy-collectie een must. Wat dacht je van de geuren Beachfront Cottage, Fruits of Summer of Island Getaway? Ook Café Sweets, Garden Oasis, Calming Retreat, Cozy Cabin, Nautical Escape, Ocean Breeze, Warm Woods, Summer Sweets, Woodland Shade, Sun-ripened Berries, Woven Comfort en Terrace Blossoms zijn namen die tot de verbeelding spreken. De Trilogy-kaarsen zijn verkrijgbaar in medium, large en ellipse.

Prijzen:
Ellipse: € 34,95
Large: € 32,95
Medium: € 21,95
Mini: € 11,90

Foto’s: Remy Communication