Liliane Saint-Pierre is zondermeer La Grande Dame van het Vlaamse chanson. Met 20 albums en meer dan 90 singles op de teller, opgenomen in het Nederlands, Frans, Duits en Engels is zij één van de weinige Vlaamse artiesten die het ook ver schopte buiten de landsgrenzen. Haar carrière spreekt dan ook tot de verbeelding: als jong meisje tijdens de golden sixties doorheen Europa touren en Roy Orbison, Jimi Hendrix of The Bee Gees tegen het lijf lopen, spelen in de van The Beatles bekende Star Club in Hamburg, in Parijs tekenen voor Flèche, het platenlabel van de grote Claude François die wild van haar was. Musicals, TV shows, songfestival avonturen… en nog veel meer.

Meer dan 55 jaar staat Liliane Saint-Pierre reeds op de planken. In 1987 verraste ze vriend en vijand met ‘Soldiers of Love‘ op het Eurovisie Songfestival. De unieke klankkleur van haar stem en haar sierlijke podium presence brachten al duizenden mensen in vervoering.

Muziek, mijn leven, mijn adem. Samen met de ‘Soldiers of Love Band’ brengt Liliane naast een bloemlezing uit eigen werk, een hommage aan allerlei vocalisten en componisten die veel voor haar betekenen. Een gelauwerde artieste met achter haar een top live-band! Ze zingt over liefde, hoop, pijn en verlangen – en dat met een stem die met de tijd enkel maar beter en indringender wordt.

Donderdag 20 januari om 14u.

kassa: 12 euro
vvk: 10 euro
Kansentarief: 2 euro
locatie
Ekers Hof
Groot Hagelkruis 6/1
2180 Ekeren

Foto: www.252cc.be