De zesde editie van De Mol hield enkele weken miljoenen Vlamingen in spanning. Brouwerij Rodenbach verspreidde, als partner van De Mol, 25.000 ‘Magische Molglazen’ en organiseerde, op basis van de unieke codes op de Rodenbach verpakkingen, een actie om een ‘de Molreis’ met 9 vrienden te winnen. Na 10 weken weet Vlaanderen eindelijk wie de Mol is, maar wie wint de felbegeerde ‘de Molreis’? 

Xander Broutin uit Geluwe is de gelukkige winnaar

De winnaar is de 19e jarige student chemie, Xander Broutin, uit Geluwe (Wervik- West-Vlaanderen), hij mag met 9 vrienden op reis naar Vietnam. Het was trouwens publiekslieveling én West-Vlaming in De Mol, Martijn, die de  fantastische prijs aan Xander overhandigde.

“We hebben Xander opgebeld met de boodschap dat hij een bak Rodenbach had gewonnen en dat onze vertegenwoordiger deze bij hem zou afleveren. Om het verrassingseffect nog groter te maken zorgde VIER ervoor dat Martijn de prijs zou overhandigen”, aldus Pamela De Groote, brand manager Rodenbach.

“Ik had het echt niet verwacht. Ik stelde me ook geen vragen bij het feit dat iemand de bak Rodenbach kwam brengen. Mijn vrienden hadden zelfs gereageerd op het nieuws: ‘ah cool dat je een bak gewonnen hebt. Spijtig dat het niet de reis is. Amai, die gaan verschieten”, vertelt Xander.

Foto: (L) Martijn, deelnemer De Mol / (R) Xander Broutin, winnaar van de De Molreis